Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 14 Mart 2015 - 09:28 Yorum: 0

Bilecik'te "Zaferin gözyaşları Çanakkale" programı

Bilecik'te faaliyet gösteren Muradiye Kültür Vakfı tarafından programı düzenlendi

Bilecik'te 'Zaferin gözyaşları Çanakkale' programı

BİLECİK (AA) - Bilecik'te faaliyet gösteren Muradiye Kültür Vakfı tarafından "Zaferin gözyaşları Çanakkale" programı düzenlendi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen programa konuşmacı olarak katılan Mustafa Tığ, Çanakkale ruhunun, milletin korunması için canını feda edebileceği değerler uğruna, bıyığı terlememiş çocuklarını saçlarını kınalayarak cepheye göndermesi olduğunu söyledi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam eden program, "Zaferin gözyaşları Çanakkale" adlı tiyatro gösterisiyle sona erdi. Programa, Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, AK Parti Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak, daire müdürleri ve Muradiye Kültür Vakfı Bilecik Şube Başkanı Adnan Öztürk ile vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber