Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 24 Ekim 2014 - 17:08 Yorum: 0

Bilecik'teki MERS virüsü şüphesi

ESKİŞEHİR (AA) - Bilecik'te, hacdan dönen ve yüksek ateş şikayetiyle hastaneye kaldırılan ardından yapılan tetkikler sonrası "MERS virüsü şüphesi ön tanısı"yla sevk edilen 3 kadın, Eskişehir...

Bilecik'teki MERS virüsü şüphesi

ESKİŞEHİR (AA) - Bilecik'te, hacdan dönen ve yüksek ateş şikayetiyle hastaneye kaldırılan ardından yapılan tetkikler sonrası "MERS virüsü şüphesi ön tanısı"yla sevk edilen 3 kadın, Eskişehir Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Alınan bilgiye göre, yüksek ateş şikayeti üzerine 112 Acil Sağlık ekiplerince Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve MERS virüsü şüphesiyle tetkikler yapılan B.Ç. (52), N.M. (68) ile E.S. (62), daha sonra Eskişehir'de sevk edildi. 

MERS virüsü şüphesi ön tanısıyla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne getirilen hastalardan ikisinin, Acil Hasta bölümünden, diğerinin ise Çocuk Acil bölümünden girişi yapıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber