Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Ekim 2016 - 14:13 Yorum: 0

"Bilgi Evi" gençleri geleceğe hazırlıyor

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde, Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Remzi Çakar bilgi evi her...

'Bilgi Evi' gençleri geleceğe hazırlıyor

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde, Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Remzi Çakar bilgi evi her yaşa hitap ediyor. İçerisinde kütüphane ve ücretsiz kullanıma sunulan bilgisayarların bulunduğu bilgi evi özellikle çocukların ve gençlerin gözdesi konumuna geldi.

Sındırgı'daki Remzi Çakar bilgi evi'nde okul sezonun da ilkokul öğrencileri için eğitici oyunlar ve çeşitli aktivitelerle gelişimlerine katkı sağlanıyor. Lise öğrencileri için de açılan YGS kursları ile sabah 9.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında hizmet veriliyor.

Gençlerin eğitimlerine önem veren Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "2004 yılında Zeytinburnu Belediyesi'nin katkıları ve ilçemiz iş adamlarından Remzi Çakar'ın bağışlamış olduğu bina içerisine kurduğumuz Bilgi Evi her geçen gün artan aktiviteleri ve yenilenen yüzüyle öğrencilerimize hizmet vermeye devam ediyor. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek ve eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla kurduğumuz Bilgi Evinde öğrenciler aynı zamanda ücretsiz olarak internet ve çıktı hizmetlerinden yararlanarak derslerini bu alanda yapabiliyor. Günümüz şartlarına uygun olarak açtığımız kurslar, gençlerimizi birbirine bağlayacak ve eğlenirken öğrenecekleri sosyal aktiviteler ile de hizmetlerimizi artarak devam ettiriyoruz. Bunun yanında eğitime destek olmak amacıyla söz verdiğimiz gibi kırtasiye yardımlarımızı da gerçekleştiriyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile işbirliği içerisinde deneme sınavları ve okullarda sosyal aktiviteler gerçekleştiriyoruz. Ayrıca eğitimin yanında sporsal faaliyetlerle de gençlerimizin geleceğine katkı sağlıyoruz. Yaptığımız her projede onları düşünüyoruz. Yarınımızın teminatı gençlerimize kapılarımız sonuna kadar açıktır" dedi.

"Bilgi Evi" gençleri geleceğe hazırlıyor

"Bilgi Evi" gençleri geleceğe hazırlıyor

"Bilgi Evi" gençleri geleceğe hazırlıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber