Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Ekim 2016 - 11:38 Yorum: 0

Bilgi Evi öğrencileri robotları öğreniyor

Kartepe Belediyesi Kültür Müdürlüğü, bilgi evi çocuklarının teknolojik gelişimlerini yakından takip ederek, donanımlı bireyler olarak yetişmesi için...

Bilgi Evi öğrencileri robotları öğreniyor

Kartepe Belediyesi Kültür Müdürlüğü, bilgi evi çocuklarının teknolojik gelişimlerini yakından takip ederek, donanımlı bireyler olarak yetişmesi için eğitici etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Kartepe Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren bilgi evi öğrencilerinin ufkunu açmak amacıyla düzenlenen etkinlikler aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Bilgi Evi yetkilileri, geleceğin teknolojilerini merak eden ve bilime ilgi duyan bilgi evi çocuklarını, robotik ve robot programlama eğitimi ile bilim insanı olma yolunda teşvik ediyor.

Ekim ayı boyunca devam eden eğitimlerin çok verimli geçtiğine dikkat çeken bilgi evi eğitmenleri, "Bu tür eğitimler ile öğrencilerimizin ufku ve hayal gücü gelişiyor. Geleceğimiz olan çocukların robot teknolojileri hakkında bilgilendirildiği ve bilim insanlığının teşvik edildiği eğitimleri takip edip ilgi duyacak tüm öğrencilerimizi faydalandırmayı hedefliyoruz. Robotik kitler ve bilgisayar programlama eğitimlerini devam ettiren öğrenciler bu bilgilerle ve kendi ürettikleri fikirleriyle robot ve robot programlamaları yapabilecekler" dediler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber