Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Ekim 2016 - 13:53 Yorum: 0

Bilgi Evleri’nden ilk ve ortaokul öğrencilerine destek

Güngören Belediyesi Bilgi Evleri yeni eğitim öğretim döneminde de öğrencilere derlenmiş kütüphaneleri, son teknoloji ile donatılmış derslikleri ve...

Bilgi Evleri’nden ilk ve ortaokul öğrencilerine destek

Güngören Belediyesi Bilgi Evleri yeni eğitim öğretim döneminde de öğrencilere derlenmiş kütüphaneleri, son teknoloji ile donatılmış derslikleri ve uzman eğitmenleri ile destek vermeye devam ediyor.

Güngörenli öğrencilerin eğitimlerini sağlam temellere oturtmalarına yardımcı olmak amacıyla kurulan Bilgi Evleri 11. yılında; Çocuklara özel derlenmiş kütüphaneleri, son teknoloji ile donatılmış derslikleri ve uzman eğitmenleri ile hizmet vermeye devam ediyor.Güngören Belediyesi Bilgi Evlerinde ilk ve ortaokul öğrencilerine sayısal ve sözel etüt sınıflarında, branş öğretmenleri tarafından okulda işledikleri ünitelerin konu tekrarı yapılmakta, farklı testler ile kazanımları değerlendirilmekte ve ödev yapabilmeleri için etüt imkanı sağlanıyor. İnternet erişimli kütüphanelerde ise okumak, araştırmak ve ödev hazırlamak isteyen öğrencilere destek sağlanıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber