Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Haziran 2018 - 17:03 Yorum: 0

Bilgi ve Kültür evi yaz kursları ders kayıtları başladı

Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evi derslere destek merkezi tarafından her yıl devam ettirilen ve bu yılda öğrencilerin başarılarına başarı katacak...

Bilgi ve Kültür evi yaz kursları ders kayıtları başladı

Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evi derslere destek merkezi tarafından her yıl devam ettirilen ve bu yılda öğrencilerin başarılarına başarı katacak 3 ayrı yaz kursu'nun ders kayıtları başladı.

Derslerinde başarılı olmak ileriki okul hedeflerinde en iyi okulu tercih edebilmek isteyen öğrencilere her yıl bünyesindeki başarılı ve uzman eğitim kadrosu ile ücretsiz eğitim veren ve Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evi Derslere Destek merkezi aynı tempo ile öğrencileri hedeflerine ulaştırmaya devam ediyor. Kayıtların başladığı ve 25 Haziranda eğitimin başlayacağı kursların 5.6.7 ve 8.'ci sınıflara Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler ve İngilizce ders dallarında Yaz Kursu eğitimlerine bu yılda aralıksız devam edecek olan Bilgi ve Kültür evi Akıllı tahtaları ve modern sınıflarına yeni öğrencilerini bekliyor.

"Yaz Kur'an Kursları"

Akyazı Belediyesi ve Akyazı Müftülüğü işbirliği ile Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi'nde ilk ve ortaokula giden öğrencilere hem yaz tatillerinin faydalı geçmesi hem de kelamların en güzeli Kuran-ı Kerim öğrenmeleri için kayıtlar alınmaya başlandı. Katılımın ücretsiz olduğu ve 25 Haziranda başlayacak Kuran kursu sadece ilkokul 1.2.3.4.5.6.7.8. sınıfa giden öğrenciler kayıt yaptırabilecekler. Kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin velileri öğrencilerin nüfusları ile birlikte kayıt müracaatlarının alındığı Akyazı çarşı içi merkezde bulunan Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evine şahsen başvuru yapmaları gerekiyor. Gençlerimizin hedeflediği mesleklere giden yolda rehberlik edecek ve zamanı verimli kullanmalarını fayda sağlayacak KPSS kursu kayıtları da başladı. Katılımın ücretsiz olduğu ve eğitimin 2 Temmuzda başlayacağı ön lisans mezunlarına yönelik KPSS Kursu alanında tecrübeli branş öğretmenleri tarafından eğitimler verilerek kursiyerlerin KPSS sınavlarında başarılı olmaları sağlanacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber