Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Eylül 2016 - 11:18 Yorum: 0

Bilgilendirme faaliyetleri dolandırıcılığı önledi

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevliklerinin iletişim yolu ile yaptığı bilgilendirme dolandırıcılık faaliyetini önledi.

Bilgilendirme faaliyetleri dolandırıcılığı önledi

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevliklerinin iletişim yolu ile yaptığı bilgilendirme dolandırıcılık faaliyetini önledi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, D.S. adlı kişinin telefonla aranarak nüfus cüzdanının ele geçirildiği ve adına şirketler kurulmuş olduğu bilgisi verildi.

D.S.'nin Toplum Destekli Polislerin bilgilendirmesi sonrası kendisini dolandırmak isteyen H.T.'yi ihbar ederek yakalanması sağlandığı bilgisi verildi.

Yapılan açıklamada, "Müşteki D.S. daha önceden Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerinin dolandırıcılık olaylarına yönelik yapmış olduğu bilgilendirme faaliyetleri kapsamında müştekinin bilgilendirilmiş olduğundan kendisini Emniyet Amiri olarak tanıtan kişinin dolandırıcı olduğunu anlayarak şahsı oyalamış ve 155 polis imdat hattını arayarak durumu bildirmiştir. İhbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyon sonucunda D.S. isimli vatandaşımızın ikametine para ve altınları teslim almak üzere gelen şüpheli H.T. suçüstü yakalanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Polis, kendisini hakim,savcı,veya herhangi bir kamu görevlisi olarak tanıtan kişilere kesinlikle itibar edilmemesi bu noktalarda mutlaka 155 ihbar hattına bilgi verilmesini istedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber