Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Mayıs 2016 - 11:39 Yorum: 0

Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Erzincan'da huzurlu yaşamın sağlanmasına yönelik halkın katılımıyla sorunları dinleme, görme ve yerinde çözüm üretme amacıyla Yenimahalle Halk Eğitim...

Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Erzincan'da huzurlu yaşamın sağlanmasına yönelik halkın katılımıyla sorunları dinleme, görme ve yerinde çözüm üretme amacıyla Yenimahalle Halk Eğitim Dikiş Nakış Kursu kursiyerlerine bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda Toplum Destekli Polislik faaliyetleri hakkında bilgi verilerek polis-halk ilişkilerinin önemi, ev ve işyeri hırsızlıklarına karşı alınacak tedbirler, telefon ve internet dolandırıcılığı hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca son zamanlarda yaşanan terör olayları hakkında bilgiler verilerek vatandaşların çevrelerine karşı duyarlı olmaları, şüpheli gördükleri kişi ve araçları 155 Polis İmdat hattına bildirmeleri istendi ve sosyal medyada yer alan asılsız terör haberlerine itibar edilmemesi gerektiği yönünde bilgilendirildi. Toplantıya katılan Yenimahalle Halk Eğitim Dikiş Nakış Kursu kursiyerleri Erzincan Emniyet Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür edip bu tür vatandaş odaklı çalışmaların vatandaşı bilgilendireceği, güvenlik hizmetlerinin kalitesini artıracağı ve vatandaş-polis ilişkilerini daha da güçlendireceğini belirttiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber