Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 28 Mayıs 2015 - 16:36 Yorum: 0

Bilim fuarları eğitimdeki en verimli metotlardan biridir

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, “Öğrenmeye istekli, araştıran, analiz eden, üreten bir gençlik için bilim fuarları eğitimdeki en verimli metotlardan biridir”

Bilim fuarları eğitimdeki en verimli metotlardan biridir

MALATYA GÜNCEL/Funda Şahin, Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı,  “Öğrenmeye istekli, araştıran, analiz eden, üreten bir gençlik için bilim fuarları eğitimdeki en verimli metotlardan biridir” 

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK tarafından ortaklaşa yürütülen“ TÜBİTAK Bilim Fuarı” proje kapsamında, Battalgazi Atatürk Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan serginin açılışı yapıldı.

Battalgazi Atatürk Ortaokulu bahçesinde düzenlenen açılışa; İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Demir, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü programın açılışında yaptığı konuşmada, “Öğrenmeye istekli, araştıran, analiz eden, üreten bir gençlik için bilim fuarları eğitimdeki en verimli metotlardan biridir” dedi.

Tatlı,  konuşmasının sonunda öğrencilerin sevgisini katarak ürettikleri çalışmaları tebrik ederek, ileriki hayatlarında başarılar diledi.

Ardından İl Milli Eğitim Müdürü ile beraberindeki heyet, açılış kurdelesini kesti.  TÜBİTAK Bilim Fuarında sergilenen projeleri yakından inceleyen heyet, öğrencilere projeleri hakkında sorular sordu. Sergi bitiminde sergi için çocuklara hazırlanan pastayı öğrenciler ile birlikte kesen Tatlı, kesilen pastayı öğrencilere elleriyle ikram etti.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber