Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Teknoloji 07 Mart 2015 - 12:58 Yorum: 0

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık Kocaeli'nde

Bakan Işık: "11. Cumhurbaşkanımızın siyasete dönme arzusu olursa bu tabii ki sadece beni değil, bütün AK Parti tabanını sevindirir"

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık Kocaeli'nde

KOCAELİ (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "11. Cumhurbaşkanımızın siyasete dönme arzusu olursa bu tabi ki sadece beni değil, bütün AK Parti tabanını sevindirir" dedi.

Bakan Işık, İzmit'te gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde vatandaşlarla sohbet etti.

Burada bir gazetecinin "Abdullah Gül'ün siyasete gireceği yönündeki tartışmaları nasıl değerlendiriyorsunuz" yönündeki sorusu üzerine Işık, "Dün sayın Cumhurbaşkanımız da ifade etti. 11. Cumhurbaşkanımızın siyasete dönme arzusu olursa bu tabii ki sadece beni değil, bütün AK Parti tabanını sevindirir. Böyle bir şey olursa Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi hayırlı ve güzel bir iş olur. Bundan büyük bir memnuniyet duyarız" karşılığını verdi.

Işık, İzmit'te yapılması planlanan şehir hastanesinde gelinen son durum hakkındaki soruya ilişkin ise hastane yerinin eski bir askeri bölge olmasından dolayı inşaat şirketinin, zeminde mayın olabileceği endişesi üzerine tarama yapmak için ekstra süre talep ettiğini ifade ederek, çalışmanın bu nedenle yavaş ilerlediğini bildirdi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde tabla çalışmalarının başladığını anlatan Işık, aralık ayında üzerinden araçların geçeceğini söyledi.

Bakan Işık, köprünün iki ayak arasındaki açıklık açısından dünyanın en uzun 3. köprüsü olduğunu belirterek, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün de genişlik açısından dünyanın en geniş köprüsü olduğu bilgisini verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber