Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 28 Kasım 2014 - 12:03 Yorum: 0

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Konya'da

Bakan Işık, yoğun kar yağışı nedeniyle Konya'da sanayi sitesinde çatısı çöken iş yerlerinde incelemelerde bulundu

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Konya'da

KONYA (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yoğun kar yağışı nedeniyle Konsan Özel Sanayi Sitesi'nde çatısı çöken iş yerlerinde incelemelerde bulundu.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Konya'ya gelen Bakan Işık, Konsan Özel Sanayi Sitesi girişinde, Konya Valisi Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı tarafından karşılandı.

Sanayi sitesinde yoğun kar yağışı nedeniyle çatıları çöken iş yerlerinde incelemelerde bulunan Işık, iş yeri sahipleriyle görüşerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükçü'den çatıları çöken iş yerleri hakkında bilgi alan Işık, zor durumda olan iş verenlere gereken desteğin sağlanması için talimat verdi.

Işık, ziyaretler kapsamında, Organize Sanayi Bölgesi 4. Genişleme Bölgesi ve Konya Sanayi Odası İnnopark Paronamik Gezisi'ne katılacak.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber