Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 22 Nisan 2018 - 12:33 Yorum: 0

Bilim ve şov festivalde bir arada

KOCAELİ(İHA) – Sahne gösterileri ile izleyenleri eğlendiren Uluslararası Kocaeli 23 Nisan Çocuk Festivali bilim şovları ile izleyenlere unutulmaz anlar...

Bilim ve şov festivalde bir arada

KOCAELİ(İHA) – Sahne gösterileri ile izleyenleri eğlendiren Uluslararası Kocaeli 23 Nisan Çocuk Festivali bilim şovları ile izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Kocaeli 23 Nisan Çocuk Festivali, müzik ve dans şovlarının yanı sıra bilim şovlarıyla da izleyenleri büyüledi. Ortak deneylerin yapıldığı ve birbirinden eğlenceli buluşların yapıldığı festivalde Kocaeli Bilim Merkezinin yaptığı birbirinden ilginç şovlar çocuklar tarafından hayranlıkla izlendi. "Spor ve Çocuk Oyunları" temalı etkinliklerle dolu festivale kukla ve balon şovlar eğlence kattı. Rıdvan Pars Kukla Gösterisi ile çocuklara unutulmaz anlar yaşatırken Balon Kukla Şov'da çocuklar sahnede yapılan eğlenceli uygulamalarla günün tadını çıkardı.

Balon ve kukla şovlarının sonrasında Kocaeli büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu sporcular sahne aldı. Tekvando şovları ile izleyenleri büyüleyen tekvandocular yaptıkları birbirinden zorlu hareketlerle izleyenlerden bolca alkış aldı. Daha sonra karate gösterisi ile sahne alan Kağısporlu minik karateciler ise öğretmenleri eşliğinde yaptıkları hareketlerle ayakta alkışlandı.

Bilim ve şov festivalde bir arada

Bilim ve şov festivalde bir arada

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber