Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 10 Nisan 2018 - 08:38 Yorum: 0

Bilim ve teknoloji atölyeleri Özdilek Park’ta

Kodlanan değil, kodlayan bir gelecek için yola çıkan Özel Teknoloji Fen Okulları, Özdilek Park işbirliği ile düzenlenen bilim ve teknoloji atölyelerinin...

Bilim ve teknoloji atölyeleri Özdilek Park’ta

Kodlanan değil, kodlayan bir gelecek için yola çıkan Özel Teknoloji Fen Okulları, Özdilek Park işbirliği ile düzenlenen bilim ve teknoloji atölyelerinin ilki bu hafta sonu gerçekleştirildi.

7-8 Nisan tarihleri arasında 14.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşen atölye çalışmalarında eğitmenlerin eşliğinde birbirinden farklı deneylerle yeteneklerini keşfetme imkanı bulan ziyaretçiler, eğlenceli etkinliklerle becerilerini pratiğe dökme imkanı yakaladı. 5-6 yaş aralığı için "Balığım Oltama Takılırsa" atölyesi, ilkokulu öğrencileri için "Sabunlu Prizma" atölyesi ve ortaokul öğrencileri için "Temizlik Robotu" atölyesi ile eğlenerek öğrenmenin mutluluğunu yaşayan minik ziyaretçileri Nisan ayı boyunca her cumartesi ve pazar farklı atölyelere katılım sağlayabilecek.

Bilim ve teknoloji atölye çalışmalarına katılım yoğun olduğu ilk hafta, 14 -15 Nisan tarihlerinde ise yerini bilişim atölyelerine, 28 -29 Nisan tarihlerinde ise ahşap atölyesi, küçük ressamlar atölyesi ve zeka oyunları atölyesine bırakacak.

Bilim ve teknoloji atölyeleri Özdilek Park’ta

Bilim ve teknoloji atölyeleri Özdilek Park’ta

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber