Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Ekim 2014 - 10:13 Yorum: 0

"Bilinçli çocuk güvenli gençlik" projesi

BİLECİK (AA) - Bilecik Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü'nce yürütülen "Bilinçli çocuk güvenli gençlik" proje kapsamında anaokulları ziyaret edildi.TDP...

'Bilinçli çocuk güvenli gençlik' projesi

BİLECİK (AA) - Bilecik Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü'nce yürütülen "Bilinçli çocuk güvenli gençlik" proje kapsamında anaokulları ziyaret edildi.

TDP Şube Müdürlüğü'nce, çocuklara yönelik anaokullarında eğitim faaliyetlerde bulunarak, küçük yaştan itibaren polisin ve devletin her zaman yanlarında olduğunun algılanması, oluşabilecek polis korkusunun önlenmesi ve teşkilatı her zaman destek sağladığının bilinmesi, şiddet içerikli oyuncakların çocuklarda oluşabilecek olumsuz etkilerine karşı vurgu yapılması amacıyla "Bilinçli çocuk güvenli gençlik" projesi uygulanıyor.

Çocuklara ait evlerde bulunan şiddet içerikli oyuncakların okullarda polise teslim etmelerinin teşvik edilmesi amaçlanan proje kapsamında, proje ortağı İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Bilecik, Bahçelievler ve Balahatun anaokullarına ziyaretlerde, uyulması gereken basit güvenlik kuralları hakkında bilgilendirme yapıldı.

"Polis ne yapar" adlı çizgi film oyununun da izlettirildiği ziyarette, anaokulu öğrencilerine polisi tanıtıcı boyama kitapçığı ve boyama kalemi seti ile anaokullarında kullanılmak üzere çocuk polis kıyafeti hediye edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber