Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Ağustos 2016 - 11:28 Yorum: 0

Bilinçsiz kazılar ÇEDAŞ’ı zora sokuyor

Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ), Yozgat'ta planlı elektrik kesintilerinde vatandaşların kesintiden en az şekilde etkilenmesini amaçladıklarını,...

Bilinçsiz kazılar ÇEDAŞ’ı zora sokuyor

Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ), Yozgat'ta planlı elektrik kesintilerinde vatandaşların kesintiden en az şekilde etkilenmesini amaçladıklarını, ancak üçüncü şahısların bilinçsiz ve habersiz yapmış olduğu kazı çalışmalarının ÇEDAŞ'ı ve müşterileri zor durumda bıraktığını açıkladı.

ÇEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

" Sivas, Tokat, Yozgat'ta yaklaşık 900 bin aboneye hizmet veren Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş., müşterilere daha iyi hizmet sunma amacıyla saha yatırımlarına aralıksız olarak devam etmektedir. Bu yatırımların devreye alınması, testi gibi durumları öncesinden planlayan şirket, yapacağı planlı elektrik kesintilerinde müşterilerin minimum seviyede etkilenmesini ve bilgi sahibi olarak tedbir almalarını düşünmekte. Ancak 3 üncü şahısların bilgi vermeksizin yapmış olduğu kazı çalışmalarından ötürü planlı olmayan kesintilerin yaşandığı ve bu kesintilerden hem şirketin hem de müşterilerimiz zarara uğramaktadır. 19.08.2016 tarihinde saat 19:00'da Yozgat İli Merkezinde Arif Yılmaz Parkı üzerinde şirketin bilgisi dahilinde olmayan kazı çalışmasında yeraltı enerji kablosunun zarar görmesiyle bölgede elektrik kesintisinin yaşandığı, kablo patlağının oluşumundan sonra şirkete bilgi verilmeyerek arızanın zamanında tespiti ve giderilmesinde şirketin büyük efor ve zaman kaybına sebep olmuştur. Müşteri memnuniyetine etki eden bu kesinti sonrası ÇEDAŞ yetkililerince polis tutanağı tutuldu ve ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunuldu."

Bilinçsiz kazılar ÇEDAŞ’ı zora sokuyor

Bilinçsiz kazılar ÇEDAŞ’ı zora sokuyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber