Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 26 Mart 2015 - 12:03 Yorum: 0

Bilkent Cyberpark'tan "CeBIT" çıkarması

ANKARA (AA) - Bilkent Cyberpark Bilişim ve Telekomünikasyon (BİL-TEL) Kümesi, Almanya'da düzenlenen Uluslararası CeBIT Bilişim Fuarı’na katıldı.Cyberpark'tan yapılan açıklamaya göre, BİL-TEL Kümesi,...

Bilkent Cyberpark'tan 'CeBIT' çıkarması

ANKARA (AA) - Bilkent Cyberpark Bilişim ve Telekomünikasyon (BİL-TEL) Kümesi, Almanya'da düzenlenen Uluslararası CeBIT Bilişim Fuarı’na katıldı.

Cyberpark'tan yapılan açıklamaya göre, BİL-TEL Kümesi, Hannover kentinde her yıl düzenlenen ve bilişim sektöründe dünyanın en büyük fuarı kabul edilen Uluslararası CeBIT Bilişim Fuarında, 8 firmasıyla yer aldı.

"Nesnelerin interneti", "bulut bilişim", "büyük veri" gibi konularda konferans ve panellerin düzenlendiği fuarda, son teknolojileri ve yenilikleri izleyen BİL-TEL Kümesi firma yetkilileri, Hannover Ticaret Ateşesi Kudret Ceran'ı ziyaret etti.

Ceran, görüşmede CeBIT Fuarının en önemli konularından biri olan ve bilgi teknolojileriyle akıllı üretimi destekleyen Endustri 4.0'ın Almanya nezdineki önemi hakkında firma yetkililerine bilgi verdi ve bu konuda Türk-Alman iş birliğinin kaçınılmaz olduğunu belirtti.

Temaslarına Hannover Sanayi ve Ticaret Odası ile Hannover Avrupalı Türk İş Adamları Birliği’ni de ziyaret eden firma temsilcileri, Almanya pazarının güncel durumu, potansiyel işbirlikleri gibi konuları değerlendirdi, uluslararası bağlantı sağlayacak kurumlara kendilerini tanıtma imkanı buldu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber