Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 14 Aralık 2018 - 11:48 Yorum: 0

BİLSEM Öğrencilerinden ‘Güz’ konseri

Muğla Bilim ve Sanat Merkezi müzik yetenek alanı öğrenci ve öğretmenleri tarafından Menteşe'deki Lise ve Ortaokul öğrencilerine yönelik hazırlanan "Güz...

BİLSEM Öğrencilerinden ‘Güz’ konseri

Muğla Bilim ve Sanat Merkezi müzik yetenek alanı öğrenci ve öğretmenleri tarafından Menteşe'deki Lise ve Ortaokul öğrencilerine yönelik hazırlanan "Güz Konseri" büyük beğeni topladı. 500 öğrencinin katıldığı konser, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşti. Piyano, gitar performansları ve çocuk korosunun söylediği şarkılar katılımcılar tarafından beğenildi.

Konser açılışında konuşan BİLSEM Müdürü Bakir Cevizci, "Bilimsel faaliyetlerin yanında sanatsal faaliyetlerde de ülkemizin yetişmiş insan hazinesine katkı sağlamak için öğretmen arkadaşlarımızla birlikte haftanın altı günü çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün burada kayıt alanımızdaki 7 ilçeden merkezimize gelen öğrencilerimizin hazırladığı konseri düzenlendi. Başta anne-babalar olmak üzere burada görev alan kocaman yürekli öğrencilerimizi tek tek tebrik ediyorum. Öğrencilerimize teori, koro ve bireysel olarak iki ayrı enstrüman eğitimi veren müzik öğretmenlerimiz ve ekip arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

BİLSEM Öğrencilerinden ‘Güz’ konseri

BİLSEM Öğrencilerinden ‘Güz’ konseri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber