Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 26 Haziran 2021 - 10:53 Yorum: 0

BİLSEM’den İngilizce, Almanca, Arapça ve ALES sayısal kursları

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİLSEM) tarafından İngilizce, Almanca, Arapça ve ALES sayısal kurslarının...

BİLSEM’den İngilizce, Almanca, Arapça ve ALES sayısal kursları

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİLSEM) tarafından İngilizce, Almanca, Arapça ve ALES sayısal kurslarının başlanacağı duyuruldu.

Üniversiteden yapılan açıklamada, "Genel İngilizce (ortaokul öğrencilerine yönelik), genel Almanca, genel Arapça ve ALES sayısal kursları için kayıtlar başladı. 6 ila 10 hafta arası sürecek olan kurslar için son başvuru tarihi 5 temmuz 2021 pazartesi günü. Açılacak olan kurslarla ilgili detaylı bilgiye http://w3.bilecik.edu.tr/bilsem/ internet adresinden veya 0228-214-1420/23 numaralı telefondan ulaşılabilir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber