Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Haziran 2020 - 18:04 Yorum: 0

Bimcell TL Yükleme En Hızlı Nereden ve Nasıl Yapılır?

Market zincirleri olarak tanıdığımız ve bildiğimiz Bim mağazalarının, iletişim konusunda da herkese sunduğu en iyi ürünlerinden biri Bimcell oluyor.

Bimcell TL Yükleme En Hızlı Nereden ve Nasıl Yapılır?

Market zincirleri olarak tanıdığımız ve bildiğimiz Bim mağazalarının, iletişim konusunda da herkese sunduğu en iyi ürünlerinden biri Bimcell oluyor. Bimcell ile birlikte kaliteli ve uygun fiyatlı en iyi görüşmeler, internet kullanımları veya SMS ile telefonlarınızda iletişimi hiçbir zaman kopartmayın. Bireysel veya şirket için alacağınız hattınızda Bimcell ile birlikte dilediğiniz her zaman yüklemelerinizde yeni TL'ler kazanın, yeni avantaj ve özel kampanyalardan da faydalanın. Yaşınıza göre, yılın belli dönemlerindeki milli ve dini bayramlara göre çok özel kampanyalar yapan Bimcell ile birlikte dilediğiniz her zaman yükleme yaptıkça kazanın!

Bimcell hattı kullanıyorsanız eğer, tek seferde yapacağınız özel kampanyalardan biri olan 25 TL ve üzeri yüklemelerdir. Bu gibi yüklemlerinizin tamamında tüm müşterilere 1 aylık 1GB internet ve 500 SMS hakkını hediye veren operatörünüz, her yüklemede ayda 1 kez bu hakkı kazanmayı sizlere verir. Böylelikle konuşma paketiniz hariç SMS ve internet paketlerinize ek hediyelerle çok daha fazla, rahat şekilde haklarınızı kullanabilirsiniz.

Bimcell Dakika ve İnternet Dahil Paketleri Nelerdir?

Üçlü paketleriyle birlikte Bimcell tl yükledikçe kazanabileceğiniz birçok avantajlı paket bulunuyor. 19 TL’ye yükleme yaptığınızda özel bir paket olan her yöne 600DK, 600 SMS (her yöne), Bimcell’lilerle sınırsız konuşma hakkı ile 2GB internet tam size göredir. Bu paketi 19 TL’ye doğrudan satın alabiliyorsunuz.

İhtiyacınız biraz daha dakika ve internet ise; 29 TL karşılığında 750 DK, 750SMS ve 5GB internet içeren dost 5GB kullanımını tercih edebilirsiniz. SMS ve dakikalar her yöne olurken, Bimcell’lilerle konuşma dakikası ise yine her zaman ki gibi sınırsızdır.

Bir diğer ve son paket ise ayda 39 TL karşılığında 1000 dakika, 1000 SMS ve sınırsız konuşma hakkı Bimcell’lilerle olacaktır. Bu pakette 10GB internet var ve hemen siz de 39 TL karşılığında her ay bu paketi satın alabilirsiniz.

Bimcell TL Yükleme Nasıl Yapılır? Bimcell Paket Yükleme Seçenekleri

3 Farklı dost adı altındaki paketlerinden birini her ay faydalanabilir ve her zaman satın alabilirsiniz. Bunu yapabilmek için 2 yöntem bulunmaktadır. İster Bimcell mağazalarına giderek, tl yükleme istediğinizi belirtip TL yükleme işlemlerinizi ücretsiz olarak kasiyer yardımıyla yapabilirsiniz. Herhangi bir ek ücret ödemeden ne kadar yüklemek isterseniz yapabilir ya da hangi paketi istiyorsanız anında paketi tanımlatabilirsiniz. Bir diğer yöntem ise doğrudan bimcell.com.tr adresine giriş yaparak, TL yüklemesi veya paket yükleme işlemlerinizi kolay şekilde yapmak olacaktır.

İnternetten online yükleme TL yüklemeyi sadece internet sitesinden yapabiliyorsunuz ve farklı bir internet sitesinde ne yazık ki bu gibi yüklemeler bulunmamaktadır. Buna ek olarak da Bimcell, isterseniz çağrı merkezini arayarak da TL yükleme konusunda yardımcı oluyor. Kredi kartınızla birlikte dilediğiniz her zaman müşteri hizmetleri telefon numarası 444 4 551 no’yu tuşlayarak rahatlıkla TL yükleme işlemlerinizi basite indirgeyebilir ve istediğiniz her zaman yüklemelerinizi yapabilirsiniz.

ETİKETLER: Bimcell
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber