Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:01 Kars’ta dumandan zehirlenen 1 kişi hayatını kaybetti13:00 Milletvekili Ölmeztoprak: “ Tek bir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz”13:00 Malatya’da uyuşturucu operasyonu12:58 Manisa Büyükşehir’den 286 öğrenciye çevre bilinci eğitimi12:57 Mersin’de ’daha temiz ve sürdürülebilir deniz ekosistemi için’ çalıştay düz...12:57 Güzel İzmir isimli caretta soluğu Mısır’da aldı12:56 Lezita’dan yeni açıklama: "Greve çıkan işçilerin yerine hiç kimse istihdam...12:55 Çanakkale’de sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi12:55 Hakkari’de yasadışı bahis operasyonu12:55 Antalya- Isparta yolunda otobüs ile çarpışan otomobil sürücüsü hayatını kay...12:54 Başkan Gürtürk: “Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti’miz 36 yaşında “12:52 Kontrolden çıkan otomobil, otobüs durağına çarptı: 1’i ağır 3 yaralı12:52 Yağış kazayı beraberinde getirdi, İstanbul istikameti 1 buçuk saat kapalı k...12:52 Başkan Engin Uysal: "Borçsuz bir belediye bırakan Sahvet Ertürk’e teşekkür...12:52 Kapı kilidini kırdıkları otomobilden 4 bin liralık eşya çaldılar12:47 Galatasaray’da seçim tarihi belli oldu12:43 Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Jeoloji Kurultayı’nın altın sponsoru...12:43 Belarus’un en büyük turizm fuarı ilgi görüyor12:43 Kayseri Serbest Bölge, hizmetlerle yeni yatırımcıların gözdesi oldu12:43 Pakistan’daki sel ve yıldırımlarda can kaybı 87’ye yükseldi
Ekonomi 17 Ağustos 2016 - 12:08 Yorum: 0

Bimeks 139. mağazasını Biga’da açtı

Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, 139'uncu mağazasını Çanakkale'nin Biga ilçesinde açtı.

Bimeks 139. mağazasını Biga’da açtı

Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, 139'uncu mağazasını Çanakkale'nin Biga ilçesinde açtı. Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Akgiray, yaşanan badirelere rağmen yatırımlarını sürdürmeye ve istihdam sağlamaya devam edeceklerini belirtti.

Biga Pakt Plus AVM'deki Bimeks mağazasının açılışına Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet Akgiray, satış koordinatörü Uğur Aydın, bölge yöneticisi Remzi Taşkın, bölge yöneticisi ve insan kaynakları sorumlusu İbrahim Yanılmaz, mağaza açılış koordinatörü Serhat Yıldız katıldı. Açılışa Bigalılar büyük ilgi gösterdi. Dakikalar öncesinde mağaza önünde kuyruğa giren vatandaşlar, açılışın ardından özel avantajlarla sunulan ürünlere büyük ilgi gösterdi. Bimeks, 139. mağazasında birçok teknolojik ürünle hizmet verecek. 250 metrekarelik mağazada beyaz eşya, ev aletleri ve elektronik grubu ürünleri müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Akgiray, "Bu 139'uncu mağazamız. Biga halkına yöre halkına hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Bu Çanakkale bölgesindeki 3'üncü mağazamız oluyor. Biz Bimeks olarak, Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi olarak, her şeye rağmen, memleketimizin 15 Temmuz badiresine rağmen, buraya yatırım yapmaya, istihdam sağlamaya devam ediyoruz. Devam edeceğiz. Allah izin verirse önümüzdeki hafta da bir mağaza açılışımız daha var. 10 gün içinde 4 mağaza açmış olacağız. Burada Biga halkıyla beraber Bimeks'in geniş ürün portföyünü inşallah en iyi fiyatlarla en iyi hizmetle onlara sunmaya, güler yüzle sunmaya gayret edeceğiz. Beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, oradan televizyona, oradan aksesuarlara vesaire hepsini Biga halkıyla en güzel fiyatlarla, en güler yüzlü hizmetle buluşturacağız. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Biz milletimize ve memleketimize güvenmeye devam ediyoruz. Yatırıma da devam edeceğiz" dedi.

Teknoloji dünyasının hızla geliştiğine dikkat çeken Ahmet Akgiray, "Bu gelişim giderek daha da artacağa benziyor. Ayak uydurmak gerekiyor. Adapte olmak gerekiyor. Biz bu konuda kendimizi şanslı görüyoruz. Ama inşallah yakın zamanda önümüzde ki bir kaç seneler içinde, Türkiye'de tasarlanmış, üretilmiş ürünleri de satmaya başlarız diye ümit ediyorum. Tabi ki var beyaz eşya ama birazda daha katma değeri yüksek, telefon için bir uğraş var, tablet için var, onlar zaten raflarımızda. İçimizde ki yerli malı payı da arttıkça daha da memnun oluruz. Ama teknolojinin hızı artarak devam edecek gibi geliyor bize. Ayak uydurmak biraz zor ama bizde elimizde geleni yapıyoruz. Ama müşterilerimiz gayet iyi ayak uyduruyor" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber