Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ekim 2016 - 16:38 Yorum: 0

BİMER kullanıcılarına eğitim

Samsun Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) kullanıcılarına...

BİMER kullanıcılarına eğitim

Samsun Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) kullanıcılarına eğitim verdi.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen eğitimde bir konuşma yapan İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatma Dursun Atalay, "2006/3 sayılı Başbakanlık Genelgesi ile yürürlüğe giren ve bir halkla ilişkiler uygulaması olan Başbakanlık İletişim Merkezi, 24 Ağustos itibariyle BİMER portal sistemi yeni yazılım uygulamasına geçti. Valiliğimiz olarak ilimiz kamu kurum ve kuruluşlarında BİMER kullanıcılarına yeni yazılım uygulamasında birliktelik ve karşılaşılan sorunlar karşısında yapılacak işlemler hakkında bilgi paylaşımında bulunmak istedik. Valiliğimiz İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde bulunan BİMER'in yanı sıra Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi(CİMER), Bilgi Edinme Kanunu ve Dilekçe Hakkı Kanunu gereği vatandaşlarımıza en üst seviyede görev yapmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda bizlere yardımcı olan tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza ve BİMER kullanıcılarına bu vesile ile teşekkür etmek istiyorum. Devlet ve vatandaş arasında tüm iletişim kanallarının kullanılarak kendileri ve kamuyla ilgili müracaatlara cevapların hızlı ve etkin bir şekilde verilmesi, iş ve işlemlerin merkezden kamu nezdinde takip ve denetimi amaçlı BİMER, direkt Başbakanlığı bağlı olup takibi de Başbakanlık tarafından BİMER sistemi üzerinden yapılmaktadır" dedi.

Fatma Dursun Atalay'ın konuşmasının ardından Valilik BİMER Görevlisi Yıldıray Çınar, yeni yazılım BİMER portalı ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

BİMER kullanıcılarına eğitim

BİMER kullanıcılarına eğitim

BİMER kullanıcılarına eğitim

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber