Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Ekim 2016 - 14:33 Yorum: 0

Bin Çocuk Korosu çalışmalarına başladı

Çankaya Belediyesi Bin Çocuk Korosu çalışmalarına başladı. Çocuklar, solfej derslerinden enstrüman çalmaya uzanan yolculukta yer almanın heyecanını...

Bin Çocuk Korosu çalışmalarına başladı

Çankaya Belediyesi Bin Çocuk Korosu çalışmalarına başladı. Çocuklar, solfej derslerinden enstrüman çalmaya uzanan yolculukta yer almanın heyecanını yaşıyor.

Çankaya Belediyesi Bin Çocuk Korosu, yeni dönem çalışmalarına başladı. Bu yıl 170 müzik sevdalısı öğrenci, Çankaya Belediyesi'nin Maltepe Yerleşkesi'nde bulunan Bin Çocuk Korosu'nda nota bilgisi, solfej, işitme gibi teknik dersler alıyor. Çankaya Belediyesi müzik eğitmenlerinden şan dersleri de alan öğrenciler, kısa bir süre içinde diledikleri enstrümanı çalmaya yöneliyor. Hafta içi okullarından sonra ve hafta sonu tüm gün çalışan öğrenciler, koroda, orkestrada yer alarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gibi özel günlerde konser verecek olmanın heyecanını yaşıyor. Öğrenim yaşamına müzikle devam etmek isteyen öğrenciler ise, birebir ya da grup halinde aldıkları derslerle konservatuar sınavlarına hazırlanıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber