Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2016 - 13:08 Yorum: 0

Bin kişilik KYK çalışmaları başladı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Genel Bütçe Yatırımı olarak ihale edilen ve bittiğinde bin kişilik Yüksek Öğrenim gören öğrencinin yararlanacağı...

Bin kişilik KYK çalışmaları başladı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Genel Bütçe Yatırımı olarak ihale edilen ve bittiğinde bin kişilik Yüksek Öğrenim gören öğrencinin yararlanacağı yurt inşaatında hafriyat çalışmaları başladı.

Karabük Üniversitesi Kampüsü içerisinde hafriyat çalışmalarına başlanan bin kişilik yurt ile ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, inşaatın bedelinin 25 milyon TL tutarında olduğunu söyledi.

Toplam 26 bin 82 metrekarelik alan üzerine 4 adet yurt bloğu ve birer adet sosyal bina ile danışma binası halinde yapılacak olan yurt inşaatı için yüklenici firmaya bin 200 günlük bir süre verildiğini kaydeden Milletvekili Uysal, " İnşaatın sözleşme bedeli 25 milyon 920 bin TL'dir. Üniversite öğrencilerimizin yurt ihtiyacı ilimizin en önemli meselelerinden biridir. Bu ihtiyacı karşılamak için devletimizin tüm kurumları koordinasyon içerisinde çalışmalarına devam etmektedir. Yapımına başlanan bu yurt inşaatı da bu çalışmaların bir ürünüdür. Yurt inşaatının en kısa sürede bitirilerek Yüksek Öğrenim öğrencilerimizin hizmetine açılması için yakından takip edeceğiz. Kampüs içerisinde hizmete açılan 795 kişilik Yüksek Öğrenim yurdunun ardından hafriyat çalışmalarına başlanan bin kişilik Yüksek Öğrenim yurdunun da tamamlanmasıyla daha önceden belirtmiş olduğumuz Karabük Üniversitesi kampüs alanı içerisinde "Yurt köy" Projesi gerçekleşmiş olacak. Hizmete giren ve yapılacak olan yurtların kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Bin kişilik KYK çalışmaları başladı

Bin kişilik KYK çalışmaları başladı

Bin kişilik KYK çalışmaları başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber