Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 12 Haziran 2019 - 16:53 Yorum: 0

Binali Yıldırım İstanbul Havalimanı’nı gezdi

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul Havalimanı'nı gezdi.

Binali Yıldırım İstanbul Havalimanı’nı gezdi

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul Havalimanı'nı gezdi. Bir çalışanın babası ile telefonda konuşan Yıldırım'a yolcular ve çalışanlar yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Taksiciler Kooperatifinin yeni binasının açılışına katıldı. Taksiciler Kooperatifinin yeni binasını açan Yıldırım, taksiye binerek İstanbul Havalimanı'na geldi. Binali Yıldırım'ı İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu karşıladı. Yolcularla ve çalışanlarla bol bol sohbet erden Yıldırım, bir çalışanın ricasını kırmayarak babası ile telefonda görüştü. Yıldırım daha sonra İstanbul Havalimanı'nda bulunan "İstanbul" yazısının önünde toplu fotoğraf çektirdi.

Binali Yıldırım İstanbul Havalimanı’nı gezdi

Binali Yıldırım İstanbul Havalimanı’nı gezdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber