Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Ocak 2018 - 12:13 Yorum: 0

Binbaşının ellerini nefesiyle ısıttığı Silopili Seyfullah ilk karnesini aldı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde sokağa çıkma yasağı döneminde çatışma bölgesinde mahsur kalan ve beraberindekilerle birlikte tahliye edildikten sonra gazi...

Binbaşının ellerini nefesiyle ısıttığı Silopili Seyfullah ilk karnesini aldı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde sokağa çıkma yasağı döneminde çatışma bölgesinde mahsur kalan ve beraberindekilerle birlikte tahliye edildikten sonra gazi Binbaşı Necmettin Tetik'in ellerini nefesiyle ısıttığı Seyfullah Yakaomar, ilk karnesini aldı. Yakaomar, karnesini aldığı için mutlu olduğunu belirterek, Binbaşı Tetik'e selam gönderdi.

Silopi ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca kazılan hendek ve tuzaklanan patlayıcılar yüzünden ilan edilen sokağa çıkma yasağı döneminde çatışma bölgesinde mahsur kalan ve beraberindekilerle birlikte tahliye edilen 6 yaşındaki Seyfullah Yakaomar, elinin Nusaybin'deki operasyonda yaralanan Binbaşı Necmettik Tetik tarafından nefesiyle ısıtılmasıyla gündeme gelmişti. Bu sene okula başlayan 1'inci sınıf öğrencisi Yakaomar, ilk karnesini aldı. Gazi Paşa İlkokulunda okuyan ve derslerinin çok iyi olduğu öğrenilen Yakaomar'a karnesi, Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan tarafından sınıfında verildi. İlk karnesini alan Yakaomar'ın mutluluğu gözlerinden okundu. Karnesini aldığı için çok mutlu olduğunu belirten Yakaomar, Binbaşı Tetik'e selam gönderdi.

"Tüylerim ürperdi"

Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, "Operasyonlar döneminde arada bir hafızalarımıza kazınan bazı fotoğraflar var. Bu fotoğraflar, teröristlerle yapılan mücadelenin yanı sıra çok güzel profiller oluşturuyor. Bunlardan birisi de hafızamıza kazılan Gazi Necmettin komutanımızın küçük bir çocuğumuzun elini böyle ısıtırken gösterdiği insani manzaradır. Bunun karşısında tüylerim ürperdi. Biz de İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak bu kardeşinizi, bu öğrencimizi aradık ve şuan öğrencimiz ile Gazi Paşa İlkokulunda beraberiz. Bu karne günü heyecanı Seyfullah kardeşimizle beraber paylaşmak istedik. Öğrencimiz şu an Gazi Paşa İlkokulunda 1. sınıfta okumakta, o dönemi hatırlamaktadır. Necmettin komutanımıza da saygılarımızı, sevgilerimizi iletiyoruz. En kısa zamanda kendisiyle de görüşme talebi vardır" dedi.

Baba Selim Yakaomar ise, Binbaşı Tetik'e selam göndererek, Seyfullah'ın derslerinin çok iyi olduğunu ve bütün öğretmenlere teşekkür ettiğini dile getirdi.

"Seyfullah emin ellerde"

Gazipaşa İlk ve Ortaokulu Müdürü Ömer Değer de, Seyfullah'ın emin ellerde olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Necmettin komutanımıza buradan çok teşekkür ediyoruz. Askerlerimizin ilçemize yönelik yapmış olduğu bu hassas davranışlardan dolayı teşekkür ediyoruz. Müsterih olsun kendisi, Seyfullah emin ellerde ve inşallah büyüyünce milletini seven, milli ve manevi duyguları yüklü bir öğrenci olarak, bir vatandaş olarak, bir insan olarak yetişecektir. Komutanımızın gözü arkada kalmasın."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber