Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Ekim 2016 - 11:53 Yorum: 0

Bind Chocolate Diyarbakır’da şube açtı

Dünya'da 1970 yılından bu yana çikolata sektöründe olan Bind Chocolate Türkiye'deki şubelerine Diyarbakır'ı da ekledi.

Bind Chocolate Diyarbakır’da şube açtı

Dünya'da 1970 yılından bu yana çikolata sektöründe olan Bind Chocolate Türkiye'deki şubelerine Diyarbakır'ı da ekledi. Diyarbakır şubesi görkemli bir açılışla gerçekleştirildi.

Açılışa Sur İlçe Kaymakamı Dr. Menduh Tura, Bind çikolataları Türkiye satış direktörü Mustafa Burak, DİTAM Başkanı Mehmet Kaya, Ziraat Bankası Bölge Müdürü Fersend Adıyaman, DİSİAD Başkanı Burç Baysal, Sur İlçe Müftüsü Ramazan Tolan, Süleyman Nazif Vergi Dairesi Müdürü Murat Aslan, Sur İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyüp Uçak, Bind çikolataları Doğu ve Güneydoğu satış müdürü Ali Kimsesiz, çok sayıda STK temsilcileri, daire müdürü ve vatandaşlar katıldı. Tamamen doğal ve el yapımı kalitesinde bir markayı Diyarbakır halkının hizmetine getirdiklerini dile getiren Bind Chocolata Diyarbakır Şube Müdürü ve işletmecisi iş kadını Selda Sunay, "Dünyanın tanıdığı tadı Diyarbakır Vergi Dairesi caddesinde hizmete açmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yüzde yüz doğal çikolata, gerçek lezzet olan Bind Chocolate damaktan kalbe eşsiz lezzetin doğuşu, çikolata aşığı bir ustanın 1971 yılında Almanya, İsviçre ve Belçika gibi dünya çapında çikolata üreticisi ülkelerde aldığı eğitimin ışığında "Bind Chocaleti'i oluşturması ile başladı. Bind ustalarının yaptığı eşsiz lezzet, tutkunun dayanılmaz cazibesi ile kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı. Türkiye'nin ilk ve tek çikolata butiği olarak hizmet veren Bind Chocolate koruyucu kullanmadan çikolata üreten dünyadaki tek marka. Yüzde yüz doğal çikolataları, koruyucu barındırmadığı halde bir yılı altı ay kullanım süresi verebiliyor. Bind ustalarının ellerinde sanat eserine dönüşen çikolatalar, bir mutluluk kaynağı olarak Bind butiklerinde satışa sunulduğu gibi Diyarbakır şubemizde de bulabilirsiniz" dedi.

Bind Chocolata'nın binlerce çeşidi olduğunu da sözlerine ekleyen Sunay, "Binlerce çeşit arasında seçim yapmak çok zor olsa da, Bind butiklerinde karamelli, fıstık krokanlı, Hindistan cevizli çikolatalar, marzipanlar, ganajlar ve badem ezmesi, lezzet sırasında ön planda. El yapımı çikolata çeşitlerinin arasında kuruyemişli, akışkan meyveli çikolatalar ve truf çikolatalar var. Kişiye özel çikolata hizmeti de sunan Bind Chocolate'da doğum, nişan, nikah, söz gibi özel günler için tasarlanan bol alternatifli seçenekler mevcut" diye konuştu.

Düğünlerde özel davetlerde özel günler için doğum nişan hediyelik çikolatalarda hazırladıklarını belirten Sunay, "Damaktan kalbe eşsiz lezzetin çikolata ile Bind'in spesiyal ürünleriyle tutkuya dönüşüyor. Bind Chocolate ustalarının maharetleriyle oluşan enfes lezzet, damaklardan kalplere akıyor. Bu eşsiz lezzete, ne irade ne kalp dayanmıyor. Size en yakın Bind Chocolate butiklerine gelin, tutkunun dayanılmaz cazibesi sizi de sarsın. Spesiyal çikolatadan kişiye özel çikolataya 1000'nin üzerinde leziz çeşit bulunmaktadır" ifadelerini kullandı.

Bind Chocolate Diyarbakır’da şube açtı

Bind Chocolate Diyarbakır’da şube açtı

Bind Chocolate Diyarbakır’da şube açtı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber