Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2016 - 13:25 Yorum: 0

Bingöl Belediyesi’nden yapılandırma uyarısı

Bingöl Belediyesi, su bedeli, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, reklam ve ilan borçlarını yeniden yapılandırmak isteyen vatandaşların en geç 31 Ekim...

Bingöl Belediyesi’nden yapılandırma uyarısı

Bingöl Belediyesi, su bedeli, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, reklam ve ilan borçlarını yeniden yapılandırmak isteyen vatandaşların en geç 31 Ekim 2016 tarihine kadar müracaatta bulunmaları gerektiği uyarısında bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamada, vatandaşların başta vergi borçları olmak üzere çevre temizlik ve emlak vergisi borçlarını yeniden yapılandırması için tanınan sürenin devam ettiği belirtilerek, yapılandırma için sayılı günler kaldığı belirtildi. Açıklamada, tahakkuk edilen su bedeli, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, reklam ve ilan vergisini ödemeyen vatandaşların, 31 Ekim 2016 mesai bitimine Bingöl Belediyesi'ne müracaatta bulunmaları belirtildi. Peşin ödemelerde gecikme zammı alınmayacağı belirtilen açıklamada, "Yapılandırma kolaylığından yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, borçlarını ister peşin ve isterlerse katsayı oranına göre 6, 9, 12 ve 18 taksitte ödeyebilecekler" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber