Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 11 Mart 2015 - 17:48 Yorum: 0

Bingöl M Tipi Cezaevinde ‘Yangın ve İsyan’ tatbikatı

Bingöl Merkez Kaleönü Mahallesinde bulunan M Tipi Kapalı Cezaevinde Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı’nın organizasyonuyla ‘Yangın ve İsyan’ tatbikatı yapıldı

Bingöl M Tipi Cezaevinde ‘Yangın ve İsyan’ tatbikatı

BİNGÖL (AA) - Bingöl Merkez Kaleönü Mahallesinde bulunan M Tipi Kapalı Cezaevinde Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı’nın organizasyonuyla, Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, Bingöl Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil ekiplerinin katılımıyla ‘Yangın ve İsyan’ tatbikatı yapıldı.

Cezaevi Savcısı Uygur Meydan’ın gözetiminde ve sirenin çalmasıyla başlayan tatbikatta senaryo gereği cezaevinde bulunan 2 mahkumun çıkardığı isyanla başlayan olaylar nedeniyle polis ekiplerince cezaevi çevresinde güvenlik önlemleri alındı.

Daha sonra içeri giren jandarma ekipleri, içerideki olaylara müdahale ederken, olaylar esnasında çıkan yangına da itfaiye ekipleri müdahale etti.

Yaklaşık 2 saat süren ve başarıyla sonuçlanan tatbikat’ın Adalet Bakanlığı’nın talimatları doğrultusunda yılda 2 defa gerçekleştirildiği bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber