Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:01 Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı09:00 İnşaat sahasından elektrik kablosu çalan şahıs suçüstü yakalandı08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”
Sami Er
Ekonomi 21 Eylül 2020 - 14:23 Yorum: 0

Bingöl Solhan’da doğalgaz için ilk kaynak yapıldı

Bingöl'ün Solhan ilçesinde doğalgaz için temel atım kapsamında ilk kaynak yapıldı.

Bingöl Solhan’da doğalgaz için ilk kaynak yapıldı

Bingöl'ün Solhan ilçesinde doğalgaz için temel atım kapsamında ilk kaynak yapıldı.

Solhan ilçesinde yaklaşık bir ay önce ilçeye doğalgaz verilmesi için başlatılan çalışmaların somut adımı atıldı. Bu kapsamda Solhan Belediye Çay Bahçesinde tören yapıldı. Törene, Vali Kadir Ekinci, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, il ve ilçeden protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Temel atım kapsamında ilk kaynağı AK Partili Yılmaz ile Vali Ekinci yaptı.

Ülke genelinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğalgaz hizmetini tüm il ve ilçelere kavuşturma mücadelesinde herkesin elinden geleni yaptığına değinen Vali Kadir Ekinci, "Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın. Sanayileşmeyle birlikte malumunuz olduğu üzere bizleri ve gelecek nesilleri bekleyen en büyük tehlikelerden biriside çevre kirliliğidir. Dolayısıyla çevre kirliliğinin de önüne geçebilmenin yolarının bir tanesi de enerji kaynaklarımızı temiz enerji kaynaklarına çevirmektir. Doğalgaz da bunlardan bir tanesidir. İnşallah biz ve bizden sonraki nesillere daha temiz Solhan bırakma adına bu adımda Solhan için atılmış bulunuyor" dedi.

Yılmaz:" Bütün bu işlerin olmasında uyum, birlik ve beraberlik çok önemlidir"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz , "Bu güzel günleri gördüğümüz için çok sevinçliyiz. Bundan 10-20 yıl önce bu konuları konuşsaydık insanlara hayal gibi gelirdi. Ama bugün çok şükür bu hayaller gerçek oldu. Hayallerin gerçekleşmesinde liderlik yapan Sayın Cumhurbaşkanımız ve yol arkadaşlarına öncelikle teşekkür ediyorum. Artık Solhan'ın kışları daha temiz bir havası olacak. Vatandaşlarımız daha temiz bir havayı solumuş olacakları. Diğer taraftan ormanlar açısından da çok güzel. Gerçekten odun yakma ihtiyacı ortadan kalkacağı için orman varlığının daha ileriye taşınması açısından da çok faydalı olacaktır. Diğer taraftan konfor, gerçekten bu işten en fazla istifade edecek olan ev hanımlarıdır. Özellikle onlar çok daha rahat edeceklerdir. Bütün bu işlerin olmasında uyum, birlik ve beraberlik çok önemlidir. Siyaset kurumu kendi içinde uyumlu olmazsa, siyaset ve bürokrasi kendi içinde uyumlu çalışmazsa bu işleri yapmak mümkün olmaz. İşte bu birlik ve beraberlik içinde bunlar gerçekleşti. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. İnşallah bu meşalenin Aralık sonunda Solhan'da da yandığını göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Bingöl Solhan’da doğalgaz için ilk kaynak yapıldı

Bingöl Solhan’da doğalgaz için ilk kaynak yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber