Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 15 Kasım 2019 - 10:43 Yorum: 0

Bingöl’de 38 kilo toz esrar ele geçirildi

Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 38 kilogram toz esrar ile birlikte bir miktar çeşitli uyuşturucu maddeleri ele geçirildi,...

Bingöl’de 38 kilo toz esrar ele geçirildi

Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 38 kilogram toz esrar ile birlikte bir miktar çeşitli uyuşturucu maddeleri ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına alındı.

Valilik, İl Jandarma Komutanlığı tarafından "Uyuşturucu İmal-Ticareti ve Bağımlılıkla Mücadele" kapsamında çalışma başlattığını ve merkez Çapakçur Deresi'nde operasyon düzenlediğini bildirdi.

Açıklamanın devamında, uyuşturucu madde tespit köpekleri "Öğle" ve "Vana"nın tepki vermesi sonucu çalılık alan içerisine gizlenmiş vaziyette 38 kilogram toz esrar, 9 gram kubar esrar, 5 gram eroin, 8 gram kokain, 10 gram Metamfetamin, 17 adet hap, 1 adet hassas terazi ve 1 adet tabanca ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 15 bin TL'nin ele geçirildiği aktardı.

Öte yandan, operasyonda 4 şüphelinin şahsında gözaltına alındığı belirtildi.

Bingöl’de 38 kilo toz esrar ele geçirildi

Bingöl’de 38 kilo toz esrar ele geçirildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber