Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
04:14 Motosiklet sürücüsü yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı03:11 ABD yönetimi İran’ın İsrail saldırısı hakkında kendilerine önceden bilgi ve...02:54 Babasının gözleri önünde tüfekle kendisini vurdu02:37 Şırnak’ta kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı02:33 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davası jüri seçimi ile başladı01:33 Burdur’da virajı alamayan motosikletli dereye uçarak yaralandı00:43 Çanakkale Valiliğinden orman yangınlarına karşı uyarı00:08 Orhan Çıkırıkçı: “Fatih Hocamız çok kolay bir pozisyonda atılması biraz tuh...23:55 İran: "İsrail’e saniyeler içinde karşılık veririz"23:47 Kağıthane’de geniş çaplı asayiş denetimi gerçekleştirildi23:46 Okan Buruk: “Tek hedefimiz Galatasaray’ı şampiyon yapmak”23:44 Maltepe’de polis denetimlerinde uyuşturucu madde ele geçirildi23:40 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestoları devam...23:36 Samsun’da yolcu otobüsü minibüsle çarpıştı: 1 ölü23:35 Artvin’de su kanalına düşen adam hayatını kaybetti23:27 Yunanistan’ın geri ittiği can salı battı23:06 Arazide kalp krizi geçiren emekli güvenlik korucusu hayatını kaybetti23:01 Bolu Belediye Başkanı Özcan: “Afrika’dan gelen öğrencilerin otobüs biletler...22:56 İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan: “Sonraki tepkimiz daha sert, yıkıcı ve...22:54 Pendik’te çekiciyle tehlikeli yolculuğa para cezası
Spor 29 Ekim 2020 - 16:33 Yorum: 0

Bingöl’de ’Bisikletler Cumhuriyet Yolunda’ yarışması düzenlendi

Bingöl'de 34 bisiklet sporcusu Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmada 13 kilometre pedal çevirdi.

Bingöl’de ’Bisikletler Cumhuriyet Yolunda’ yarışması düzenlendi

Bingöl'de 34 bisiklet sporcusu Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmada 13 kilometre pedal çevirdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün koordinesinde çevre illerdeki sporcularının da katılımıyla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde "Bisikletler Cumhuriyet Yolunda" yarışması düzenlendi. Bingöl ve çevre illerden toplamda 34 sporcunun katıldığı yarışma, merkez Saray Mahallesi İl Özel İdaresi önünde başladı, valilik önünde sona erdi. Yarışmada renkli görüntüler oluşurken, dereceye girenlere çeşitli ödüller ve Bingöl Balı hediye edildi.

Hükümet konağı önünde yapılan ödül törenin konuşan Vali Yardımcısı Fatih Kaya, "Çok güzel bir organizasyon olduğunu düşünüyorum. Ulusal bir yarışma oldu. Çevre şehirlerimizden gelen sporcularımızla birlikte burada hem Bingöl'ümüzün bir tanıtımını yapmış olduk hem de güzel bir yarışma eşliğinde Cumhuriyetimizi kutlamış olduk" şeklinde konuştu.

Bisiklet yarışmasına Elazığ'dan katılan ve birinci olan Muhammed Yasin Bozdemir ise "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bisiklet yarışmasında boy gösterdik ve ben de birinci oldum. Günün anlamı bizler için çok büyük. 97 yıl önce atamız Cumhuriyeti ilan etti. Biz de genç nesil olarak bunu en iyi şekilde devam ettirmeye gayret gösteriyoruz. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz" açıklamasını yaptı.

Organizasyon için teşekkür eden yarışmacılardan Kerim Özal da "35 yaş üstü kategorisinde birinci oldum. Güzel bir organizasyondu emeği geçenlere teşekkür ederim. İnşallah başka yarışlarda da buluşuruz. İlk defa Bingöl'e geldim ve güzel bir şehir. Organizasyonun daha uzun bir şekilde devamını bekleriz. Bingöl'ün acilen bir takım kurması gerekiyor. Bingöl'e bu imkandan dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Düzenlenen programda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yapılan şiir, kompozisyon, resim ve atletizm yarışmasında dereceye girenlere de ödüller verildi.

Bingöl’de ’Bisikletler Cumhuriyet Yolunda’ yarışması düzenlendi

Bingöl’de ’Bisikletler Cumhuriyet Yolunda’ yarışması düzenlendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber