Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Aralık 2014 - 18:58 Yorum: 0

Bingöl'de "Doğalgaz Bilgilendirme Paneli"

BİNGÖL (AA) - Bingöl Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi ile Makine Mühendisleri Odası Diyarbakır Şubesi tarafından "Doğalgaz Bilgilendirme Paneli" düzenlendi.Fen Edebiyat Fakültesi'nde düzenlenen...

Bingöl'de 'Doğalgaz Bilgilendirme Paneli'

BİNGÖL (AA) - Bingöl Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi ile Makine Mühendisleri Odası Diyarbakır Şubesi tarafından "Doğalgaz Bilgilendirme Paneli" düzenlendi.

Fen Edebiyat Fakültesi'nde düzenlenen panelde konuşan Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Türkoğlu, yeni kurulan üniversiteler arasında Bingöl Üniversitesi'nin en iyi makine mühendisliği bölümüne sahip olduğunu iddia etti.

Türkoğlu, meslek kuruluşları ile birlikte geleceğin mühendis adaylarına yönelik eğitim ve sertifika programları düzenleme arzusunda olduklarını söyledi.

Fakülte bünyesinde kurulan laboratuvarlarda her türlü deney ve bilimsel çalışma yapılabileceğini vurgulayan Türkoğlu, "Bingöl Üniversitesi, yeni kurulan üniversiteler arasında, öğretim elemanı kadrosu, bina kapasitesi ve laboratuvar ekipmanları ile mühendislik fakültesi olarak fark oluşturabilecek iyi bir seviyeye geldi. Üniversitemiz ileri teknolojik cihazlar ile donatılmaya başlanmış olup, yeni bir laboratuvar binasının tamamlandığını belirtmek istiyorum" diye konuştu.

 Panele, Makine Mühendisleri Odası Diyarbakır Şube Başkanı Gurbet Örçen, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ali İnan, bazı kurum amirleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber