Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Haziran 2020 - 20:28 Yorum: 0

Bingöl’de evi çöken kadın o anı anlattı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 17.24'te merkez üssü Bingöl'ün Karlıova ilçesi olan...

Bingöl’de evi çöken kadın o anı anlattı

Bingöl'de meydana gelen depremi yaşayanlar o anları anlattı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 17.24'te merkez üssü Bingöl'ün Karlıova ilçesi olan 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde Karlıova ve Yedisu ilçelerine bağlı köylerde 10 ev çöktü, 10 kişi yaralandı. Karlıova ilçesi Kaynarpınar köyünde ise çöken nöbet kulübesi altında kalan bir güvenlik korucusu ile yine aynı köyde çöken bir evde göçük altında kalan 2 kişinin kurtarılması için çalışması yapıldığı öğrenildi.

"Evimiz yıkıldı çocuk altında kaldı"

Kaynarpınar köyünde evi çöken Müzeyyen Yıldız, "Bahçedeydim çocuklar içerideydi, bebek içeride yatıyordu, deprem oldu, gelin çağırdı evimiz yıkıldı. Çocuk evin altında kalmıştı, yaralıydı. Köyde evler yıkılmış çocuğu görünce kendimi kaybettim" dedi.

Müşterilerle ilgilenirken deprem meydana geldiğini belirten bir iş yeri çalışanı ise depremle birlikte kendilerini dışarı attıklarını aktardı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber