Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 26 Nisan 2018 - 17:48 Yorum: 0

Bingöl’de seçim güvenliği toplantısı

Bingöl'de, 24 Haziran 2018'de yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri ile ilgili "Seçim Güvenliği Toplantısı" yapıldı.

Bingöl’de seçim güvenliği toplantısı

Bingöl'de seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

Bingöl'de, 24 Haziran 2018'de yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri ile ilgili "Seçim Güvenliği Toplantısı" yapıldı. İl Özel İdaresinde yapılan toplantıya Vali Ali Mantı, 49. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ersin Altay, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, Vali Yardımcıları Cevat Gün ve Tunahan Çil, Adalet Komisyonu Başkanı Engin Şafak, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Jandarma Komutanı Mevlüt Dirim, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, İlçe Emniyet Müdürleri ve Jandarma Komutanları ile İl ve İlçe Seçim Kurulu Başkanları katıldı.

24 Haziran'da yapılacak seçimin Bingöl'de huzur ve güven içerisinde tamamlanacağına inandığını belirten Vali Mantı, "Hep birlikte, en küçük bir aksaklığa ve can sıkıcı bir olaya meydan vermeden süreci tamamlamayı hedefliyoruz. Seçim öncesi, seçim sırası ve seçim sonrasında alınması gereken tedbirlerle ilgili olarak mülki idare amirleri ile polis ve jandarma teşkilatına düşen önemli görevler var. Bununla ilgili çalışmaları hassasiyetle yürütüyoruz" dedi.

Toplantıda, seçim süreci boyunca tüm kurumların seçime halel getirmeyecek şekilde gereken tedbirleri almaları, eksiklikler var ise ilgili makamlara bildirmeleri, vatandaşa gerekli bilgilendirmenin yapılması, kamu kurumlarındaki memurların bu konuda bilinçlendirilmeleri vurgulandı.

Bingöl’de seçim güvenliği toplantısı

Bingöl’de seçim güvenliği toplantısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber