Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 12:58 Yorum: 0

Bingöl’de ‘Sevgi Her Engeli Aşar’ Yürüyüşü

Bingöl'de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü öncülüğünde bir araya gelen engelli dernekleri, "sevgi her engeli aşar" sloganıyla yürüyüş yaparak,...

Bingöl’de ‘Sevgi Her Engeli Aşar’ Yürüyüşü

Bingöl'de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü öncülüğünde bir araya gelen engelli dernekleri, "sevgi her engeli aşar" sloganıyla yürüyüş yaparak, toplumsal farkındalık oluşturdu.

Bingöl'de, 10-16 Mayıs Engelliler haftası kapsamında bir araya gelen engelli dernekleri, sloganlar eşliğinde Genç Caddesi üzerinde yürüyüş yaparak, Dörtyol Saat Kulesi önünde basın açıklaması yaptı. Etkinliğe katılan dernekler adına konuşan Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Mücahit Korkutata, engellilerin yaşadığı sorunlara dikkat çekti. Engellilerin sadece özel günlerde ve onlara ayrılan haftalarda değil, her zaman hatırlanması gerektiğini vurgulayan Korkutata, "Unutulmamalıdır ki her birey birer engelli adayıdır. Trafikte seyir halinde olan vatandaşlarımız bu duruma en yatkın olan adaylardır. Bu anlamda kentsel olarak bir takım sıkıntılar içerisindeyiz. Kaldırım işgalleri, uygunsuz araç parkları, elverişsiz yapılar bizim hayatımıza engel teşkil etmektedir. Bu engeller bizi eritmekten başka hiçbir şeye yaramamaktadır. Konuyla ilgili yaptığımız çalıştay raporları belediyeye, valiliğe, emniyet müdürlüğüne, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne ve özel idareye sunulmuştur. Önerilerimizin dikkate alınması durumunda başarı elde edileceğine inanıyoruz. Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan herkese canı gönülden teşekkür ediyoruz" dedi.

Bingöl’de ‘Sevgi Her Engeli Aşar’ Yürüyüşü

Bingöl’de ‘Sevgi Her Engeli Aşar’ Yürüyüşü

Bingöl’de ‘Sevgi Her Engeli Aşar’ Yürüyüşü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber