Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:58 Geri dönüşüm tesisinde yangın: Dumanlar iki ilçeden de görüldü18:52 Aracı kurşunlanan Bozdoğan, saldırıyı kınamak için düzenlenen yürüyüşe katı...18:51 Belçika Dışişleri Bakanı Lahbib: "Batı Şeria’da yerleşimciler tarafından uy...18:42 Hazırlık maçı: Sivasspor: 3 - Sivas Dört Eylül Futbol: 018:40 BM Viyana Ofisi’nde "Uluslararası Sıfır Atık Günü" programı18:40 Akkuyu NGS’de gerginlik: İşçiler, firma yetkililerinin araçlarını taşladı18:36 Adalet Bakanı Tunç: "Maalesef dünya böyle, adaletsiz bir dünya”18:25 Okan Buruk: "Sadece futbola odaklandık"18:24 İranlıların nevruz tatili beklentileri karşılamadı18:21 İsrail, Şifa Hastanesi baskınında 200 sivili öldürdü18:20 CHP Genel Başkanı Özel Ortaca’da konuştu: "Limon üreticisini bu hale düşüre...18:19 MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın’dan CHP, DEM ve YRP değerlendirmesi18:16 Plastikteki zararlı maddelere karşı yeni önlemler araştırılacak18:12 Konya’da otomobil kaldırıma çarptı: 5 yaralı18:11 Bakan Yumaklı: "Bu memleketi çocuklarımız için dünyada bir numara yapmak üz...18:10 Adramut Doğa Gezginleri, Everest yolcusu18:08 Solingen’de Türklerin yaşadığı bina kundaklandı: 2’si çocuk 4 ölü, 9 yaralı18:04 "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" Kenya’nın başkenti Nairobi’de kutlan...18:03 Cumhurbaşkanı şaşkına döndü18:02 Başkan Aşgın: “Metrobüslerle şehrimizi buluşturacağız”
Sami Er
Yerel 13 Ekim 2016 - 15:28 Yorum: 0

Bingöl’de yatırımları kolaylaştırma toplantısı yapıldı

Bingöl'de Vali Yavuz Selim Köşger başkanlığında, bölge müdürlerinin katılımıyla yatırımları kolaylaştırma toplantısı düzenlendi.

Bingöl’de yatırımları kolaylaştırma toplantısı yapıldı

Bingöl'de Vali Yavuz Selim Köşger başkanlığında, bölge müdürlerinin katılımıyla yatırımları kolaylaştırma toplantısı düzenlendi.

Bingöl Valiliği Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Köşger, son dönemde gündeme gelen cazibe merkezleri konusunda yatırımlarla ilgili süreci hızlandırmak için toplandıklarını söyledi. Vali Köşger, "Fırat Kalkınma Ajansı ve İl Defterdarlığı ile birlikte daha önce bu süreci başlatmıştık. Bingöl'de yatırıma müsait olan hazine arazilerinin envanterini oluşturduk. Bunların bir an önce yatırım yapmak isteyenlere tahsisi noktasında süreci hızlandırmak için bölge müdürlerimizle bir ön çalışma yapmak niyetindeyiz. Bölge müdürlüklerimiz, kendilerine vereceğimiz yatırıma müsait hazine arazilerini değerlendirecekler ve bizlere ön onay verecekler. Bizler de nereye hangi yatırım yapılabilir ayrıştıracağız. Aldığımız ön onay ile de yatırımcıya hazır olan araziyi göstererek burada yatırımı gerçekleştirebileceklerini kendilerine ifade edeceğiz. Bu süreç uzun bir süreç ancak bugün gerçekleştireceğimiz toplantı ile bu süreci olabildiğince kısaltacağız" dedi.

Toplantıda Bingöl'de yatırıma müsait arazileri değerlendirerek yatırımları hızlandırmak amacı ile bölge müdürlerinin görüş ve önerileri alındı.

Toplantıya Bingöl Belediye Başkan Yardımcısı Ragıp Atala, Vali Yardımcısı Cevat Gün, Karayolları 8. Bölge Müdürü Ahmet Gülşen, DSİ 9. Bölge Müdürü Sait Peker, İller Bankası Elazığ Bölge Müdürü Ali Tekataş, Elazığ Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, Orman ve Su İşleri 13. Bölge Müdürü Ahmet Akkiprik, TEİAŞ 13. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürü Ahmet Saraç, Erzurum DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir ve Kadastro 16. Bölge Müdürü Mustafa Açıkgenç ve ilgili il müdürleri katıldı.

Bingöl’de yatırımları kolaylaştırma toplantısı yapıldı

Bingöl’de yatırımları kolaylaştırma toplantısı yapıldı

Bingöl’de yatırımları kolaylaştırma toplantısı yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber