Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı22:02 Başkentte sağanak etkili oldu: Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar mahsur...
Yerel 21 Eylül 2016 - 12:33 Yorum: 0

Bingöl’de yeni eğitim ve öğretim yılı kutlaması

Bingöl'de Ankara Büyükşehir Belediyesi Ortaokulu'nda düzenlenen törenle, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı açılışı yapıldı.

Bingöl’de yeni eğitim ve öğretim yılı kutlaması

Bingöl'de Ankara Büyükşehir Belediyesi Ortaokulu'nda düzenlenen törenle, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı açılışı yapıldı.

Törene, Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, öğrencilerin şiir okumasıyla devam etti. Programda konuşan Milli Eğitim Müdürü Engin, yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanı içerisinde olduklarını söyledi.

374 eğitim kurumunda 60 bin öğrenci ve 3 bin 500 öğretmen ile 2016-2017 eğitim öğretim döneminin başladığını kaydeden Engin, "İnsanlar eğitim yolu ile sadece bilgi ve birikimlerini değil aynı zamanda milli, manevi ve evrensel değerlerini de gelecek nesillere aktarır. Bu yüzden insan olmanın temel şartı, eğitimdir. İyi bir insan olmak, iyi bir vatandaş olmak, çevresine ve insanlığa faydalı bireyler olarak hizmet etmek ancak ve ancak eğitim yolu ile mümkündür" dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nce (FETÖ) 15 Temmuz gecesinde gerçekleştirilen darbe gecesinde yaşanan olayların unutulmaması amacıyla bakanlığın talimatıyla okullarda resim sergisi düzenlendiğini ifade eden Engin, şunları söyledi:

"Darbe gecesine ilişkin 29 fotoğrafın yer aldığı sergi bir hafta süreyle açık kalacaktır. Bütün okullarımıza darbe gecesini anlatan resimleri astık. Temel amacımız öğrencilerimizi 15 Temmuz gecesinde yaşanan olaylarla ilgili bilgilendirmek ve yaşanan olayların unutulmamasını sağlamaktır. Hafta boyunca okullarda çeşitli etkinliklerimiz olacak, bakanlığımızca hazırlanan video öğrencilere izletilecektir. Bu duygu ve düşüncelerle başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftası'nı kutluyor, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının ilimiz ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum."

Dördüncü sınıf öğrencilerinin okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine çiçek vermesiyle devam eden program, folklor gösterisi ve katılımcılara ikramla son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber