Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 22 Aralık 2014 - 18:43 Yorum: 0

Bingöl'de "Zeka ve Akıl Oyunları" sınıfı açıldı

BİNGÖL (AA) - Bingöl Ankara Büyükşehir Belediyesi İlkokulu bünyesinde "Zeka ve Akıl Oyunları" sınıfı törenle açıldı.Okul öğretmenlerince hazırlanan sınıfı hizmete açan İl Milli...

Bingöl'de 'Zeka ve Akıl Oyunları' sınıfı açıldı

BİNGÖL (AA) - Bingöl Ankara Büyükşehir Belediyesi İlkokulu bünyesinde "Zeka ve Akıl Oyunları" sınıfı törenle açıldı.

Okul öğretmenlerince hazırlanan sınıfı hizmete açan İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin boş vakitlerini değerlendirebilecekleri güzel bir ortama kavuşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sarı, sınıftaki malzemelerin temin edilmesinde emeği geçen öğretmen ile okul velilerine teşekkür ederek, "Okulun uygun bir bölmesinde sınıf alanı belirlendi. Sınıf için gerekli malzemeler ise öğretmen ve velilerin işbirliğiyle tedarik edildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi İlkokulumuzda örnek bir çalışma sergilendi. Benzer çalışmaların diğer okullarımızda da yapılmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Okul Müdürü Vedat Kişin de tangram, scrabble, mangala, dama, satranç, Da Vinci puzzle serisi ve İzzi gibi bir çok zeka oyunu ve malzemesinin bulunduğu sınıfın, bütün öğrencilere açık oluğunu söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber