Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 27 Ekim 2021 - 12:03 Yorum: 0

Binlerce özelleştirme seçeneği Casper internet sitesinde

Bilgisayar kullanımında ihtiyaçlara göre gereken donanımlar gün geçtikçe değişiyor.

Binlerce özelleştirme seçeneği Casper internet sitesinde

Bilgisayar kullanımında ihtiyaçlara göre gereken donanımlar gün geçtikçe değişiyor. Kullanıcıların ihtiyaçlarına en uygun bilgisayarları oluşturmaları konusunda profesyonel özelleştirme fırsatını veren Casper, toplama bilgisayarlarda yaşanması muhtemel parça uyumsuzluğuna konfigürasyon özelliği ile son veriyor.

Yaşamın her anında kullanıcılarının yanlarında bulunan bilgisayarlara yönelik ihtiyaçlar değişim gösteriyor. Kimleri için çok güçlü ekran kartına sahip bilgisayarlar gerekiyorken, kimileri için de depolama ya da işlemci önem arz ediyor. Ayrıca kullanım alanlarına göre çoğu zaman ihtiyaçların belirlendiği laptop ve masaüstü bilgisayarlarında kullanıcıların kendilerine en uygun bilgisayarları oluşturmaları da çoğu zaman sonuçsuz kalabiliyor. Kullanıcıların ihtiyaçlarına en uygun performansı sağlamak için çözümler üreten Türkiye'nin konfigürasyon yapabilen markalarından biri olan Casper, bilgisayarların, her bileşeninin elektriksiz üretim ortamında test edilip, sistem ayarlarının uygulanıp, tüm güncellemeleriyle birlikte güvenli bir şekilde yüzlerce seçenek arasından oluşturulabildiği konfigürasyon özelliği ile kullanıcıların hayallerindeki cihazlarının fabrika ortamında üretilmesini sağlıyor.

Kişiselleştirilmiş bilgisayarlar fabrikalarda üretiliyor

Çoğu kullanıcı bilgisayar alımlarında önceliğini kullanım alanlarına göre belirliyor. Belirlenen kullanım alanına uygun olarak da gerekli donanımı sağlayan bilgisayarlar araştırılmaya başlanıyor. Genellikle istedikleri özellikteki bilgisayarları bulamayan kullanıcıların yıllarca başvurduğu geleneksel yöntem ise "toplama" bilgisayarlar oluyordu. Ancak istenilen özellikteki bilgisayarların profesyonel bir ortamda oluşturulmaması ve uyumluluğunun ölçülmeden hazırlatılması toplama bilgisayarlarda büyük hüsrana yol açıyor. Tam burada kullanıcılarının yıllarca yaşadığı probleme bilgisayar konfigürasyonu ile çözüm oluşturan Casper, toplama bilgisayarlarda yaşanması muhtemel parça uyumsuzluğu risklerini ortadan kaldırmak adına en uyumlu ve uygun parçaları fabrika ortamında yapılan testler sonucunda kullanıcılara ulaştırıyor.

Kullanıcılar, binlerce çeşit arasından tercihlere göre özelleştirilebilen konfigüre bilgisayarları www.casper.com.tr adresinden oluşturulabilir, kişiselleştirilmiş bilgisayarlarına ömür boyu garanti imkanı ile sahip olabilirler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber