Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 23 Şubat 2022 - 17:28 Yorum: 0

Binlerce yıllık gelenek Bodrum’da devam ediyor

Bodrum Belediyesi ile Bodrum Tohum Derneği'nin iş birliğiyle "Bodrum Tohum Takas Şenliği" düzenleniyor.

Binlerce yıllık gelenek Bodrum’da devam ediyor

Bodrum Belediyesi ile Bodrum Tohum Derneği'nin iş birliğiyle "Bodrum Tohum Takas Şenliği" düzenleniyor.

Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü'nün katkılarıyla 26 Şubat 2022 Cumartesi günü saat 11.00'de gerçekleşecek olan "Bodrum Tohum Takas Şenliği" Mumcular-Bahçeyaka Mahallesi'nde bulunan Tarım Ar-Ge ve Yerel Tohum Merkezi'nde yapılacak.

Tohum çeşitliliğini korumayı ve yerel tohumun gelecek nesillere aktarılmasını amaçlayan şenlikte; halk oyunları, canlı müzik, skeç ve atölye çalışmaları yer alacak. Tohum meraklıları, tohum dernekleri ve gruplarını buluşturacak olan şenlikte kurulacak stantlarda yerel tohumlar takas edilecek ve katılımcı konuklara dağıtılacak. Çeşitli ikram ve yöresel lezzetlerin sunulacağı şenlikte minik konuklara da yüz boyama sürprizi dernek tarafından yapılacak.

Gün boyu sürecek olan ve yerel tohumun yaşamasının hedeflendiği şenlik, tüm vatandaşlara açık ve ücretsiz olacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber