Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 20 Haziran 2017 - 10:33 Yorum: 0

BiP’e oyun platformu eklendi

Turkcell'in anlık mesajlaşma uygulması BiP'e oyun platformu eklendi. Turkcell açıklamasına göre 192 ülkede hizmete sunulan ve çoklu oyun yeteneğine de...

BiP’e oyun platformu eklendi

Anlık mesajlaşma uygulaması BiP'e oyun platformu eklendi.

Turkcell'in anlık mesajlaşma uygulması BiP'e oyun platformu eklendi. Turkcell açıklamasına göre 192 ülkede hizmete sunulan ve çoklu oyun yeteneğine de sahip BİP oyun platformunda Sudoku, Jelly Madness, Bubble Shooters gibi pek çok popüler oyununun yanı sıra yapboz ve yetenek oyunları gibi kategoriler de yer alıyor. Platformun kullanıma açıldığı günden bu yana geçen sadece bir hafta içerisinde 370 bin kez oyun oynanırken en çok ilgiyi BiP'in kendine özgü geliştirdiği Emocan Matching oyunu gördü.

Son olarak oyun platformu ile de kullanıcılarına eğlenceli bir dünya sunmak ve bolca keyifli vakit geçirmelerini sağlamak isteyen BiP, yeni iş birlikleriyle sadece anlık mesajlaşma pazarının değil oyun pazarının da önemli bir oyuncusu haline gelmeyi amaçlıyor. BiP, Avrupa'nın üçüncü en büyük oyun kuruluşu olan Orange Gamesortaklığıyla çok yakında yüzlerce oyunu kullanıcılarının hizmetine sunmayı hedefliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber