Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 10 Nisan 2021 - 10:18 Yorum: 0

BiP’e yeni özellikler eklendi

Dünyanın 192 ülkesinde milyonlarca kişinin tercihi olan BiP, kullanıcılardan gelen talepler doğrultusunda geliştirilmeye devam ediliyor.

BiP’e yeni özellikler eklendi

Dünyanın 192 ülkesinde milyonlarca kişinin tercihi olan BiP, kullanıcılardan gelen talepler doğrultusunda geliştirilmeye devam ediliyor. Uygulamaya eklenen yeni özellikler sayesinde kullanıcılar, sohbetlerini arşivleyebiliyor, önemli kişi ya da grupları sohbet ekranında sabitleyebiliyor, mesajlarının yazı tipini değiştirebiliyor.

Dünya çapında indirilme sayısı 77 milyonu aşan iletişim ve yaşam platformu BiP, eklenen yeni özelliklerle zengin bir mesajlaşma deneyimi sunuyor. Kullanıcılardan gelen taleplere göre yapılan son güncellemeyle uygulamaya mesaj arşivleme, gruplarda bin kişiye kadar kişi destekleme ve önemli kişi ya da grupları sohbet ekranında sabitleme gibi yeni özellikler de eklendi. Ayrıca BiP, artık mesaj göndermeden önce üzerine tıklayarak yazı tipini; kalın, italik, altı çizili ve üstü çizili olarak değiştirme imkanı da sunuyor.

Uygulamayı geliştirirken kullanıcılardan gelen tüm talepleri dikkate aldıklarının altını çizen BiP İletişim Teknolojileri ve Dijital Servisler Genel Müdürü Burak Akıncı, "Dünyanın 192 ülkesinde milyonlarca kullanıcıya sahip global bir uygulama olarak, rakiplerimizden yıllarca önce hayata geçirdiğimiz yenilikçi özelliklerimiz sayesinde dünya genelinde en hızlı büyüyen iletişim platformlarından biriyiz. Teknolojik gücümüzün yanı sıra kişisel verilerin korunması konusunda uyguladığımız şeffaf politikamız ile de takdir topluyoruz. Uygulama mağazalarındaki yüksek memnuniyet puanlarımız ve aldığımız pozitif yorumlar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Kullanıcılarımızın isteği üzerine, birçok yeni özelliği daha hayata geçirdik. Çok yakın bir zamanda ise diğer uygulamalardan sohbet ve grupları taşıyabilmeyi, 10 kişiye kadar grup görüntülü görüşmedeki kişi sayısını artırmayı ve durum özelliğini de hayata geçirmeyi planlıyoruz" dedi.

Uygulama, hayata geçirdiği özellikleriyle dikkat çekiyor. HD kalitesinde fotoğraf paylaşımı ve HD kalitede 10 kişiye kadar grup görüntülü görüşme uygulamanın en çok kullanılan özellikleri olarak öne çıkıyor. Mesajlaşma sırasında 106 farklı dilde sohbet etmeyi mümkün kılan Anlık Çeviri özelliği de BiP'i rakipleri karşısında ayrıştırıyor. Bu anlık çeviri özelliği ile uygulama, 2020 Global Mobile Awards ödüllerinde "En Yenilikçi Mobil Uygulama" ödülünü de kazanmıştı. Uygulama ayrıca yaklaşık üç yıldır IBAN, Hesap Numarası gibi bilgilere ihtiyaç duymadan sadece telefon numarası ile para transferi yapabilme imkanı da sunuyor. Rakiplerin henüz üzerinde çalışmaya başladığı, BiP'in ise 6 yıl önce kullanıcılarına sunduğu kaybolan mesaj özelliği sayesinde ise gönderilen mesajlar seçilen süre boyunca takipçinin sohbet ekranında görünüyor ve belirlenen süre dolunca otomatik olarak siliniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber