Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
Sami Er
Türkiye 24 Ekim 2014 - 14:54 Yorum: 0

Bir Arada Nasıl Yaşanır Sorusunun Cevabıdır Malatya”

İstanbul Valisi Vasip Şahin; “İstanbul’da Koordinasyon ve Kurumlar Arası İşbirliğini Geliştireceğiz“

Bir Arada Nasıl Yaşanır Sorusunun Cevabıdır Malatya”

İSTANBUL - MİAD 55. Aylık Toplantısı, İstanbul Valisi Vasip Şahin’in katılımıyla Holiday INN Airport Otel’de düzenlendi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MİAD Genel Sekreteri Hakan Odabaşı, gecenin program akışını misafirlerle paylaştı. Odabaşı’nın ardından konuşmasını yapmak üzere MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş sahneye davet edildi.

Öncelikle toplantıya yoğun ilgi gösteren misafirlere teşekkür eden Yunus Akdaş, Malatya Valiliği döneminde yaptığı çalışmalardan dolayı Vasip Şahin’e özellikle şükranlarını sundu.

Burs konusuna değinen MİAD Yönetim Kurulu Başkanı, Hemşehrilerinden daha aktif olmasını ve çevresindeki insanları da bu konuda teşvik etmesini özellikle rica etti. Akdaş’ın ardından İstanbul Valisi Vasip Şahin konuşmasını yapmak üzere sahneye davet edildi.

Buluşmaya iştirak eden tüm katılımcılara “dostlarım” diye hitap ederek sözlerine başlayan Vasip Şahin, katılımın yoğunluğundan dolayı ayrıca memnuniyetini dile getirdi. İstanbul Valisi sözlerine şöyle devam etti;

Bir Arada Nasıl Yaşanır Sorusunun Cevabıdır Malatya

“İstanbul’da kendimi sılada gibi hissediyorum. Malatya’da 2 sene boyunca görev yaptım ve bu zaman zarfında Malatya’ya bağlandığımı söyleyebilirim. Bağlanmamın sebebi tabi ki Malatyalıların sıcaklığı, misafirperverliği ve alçakgönüllülüğüdür. Malatya, inanç ve kültür başta olmak üzere birçok konuda zengin bir şehrimizdir. Bu zenginliği bana hissettiren tüm Malatyalılara canı gönülden teşekkür ederim.

Malatya Valiliğim döneminde MİAD ile bir buluşma daha gerçekleştirmiştik. Ben o zaman bir söz vermiştim. Bir Vali gibi değil, bir insan gibi kendimi Malatyalılara açacağımı sizlerle paylaşmıştım. Bu konuda muvaffak olmuşuzdur umarım.

İstanbul’e gelişimi; küçük Malatya’dan büyük Malatya’ya gelme olarak adlandırıyorum. Çünkü İstanbul’da güçlü birçok Malatyalı işadamının olduğunu biliyorum.

İstanbul’da Koordinasyon ve Kurumlar Arası İşbirliğini Geliştireceğiz

İstanbul Malatya’dan farklı bir şehir. Birçok özel ve kamu kurumunu barındıran bir kent olduğunun biliyoruz. Biz bu kurumların koordinasyon ve işbirliğine katkıda bulunacak, geliştirecek çalışmaları yapacağız.

İstanbul Valisi Vasip Şahin’in konuşmasının ardından,  kendisine LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük tarafından bir teşekkür plaketi takdim edildi. Plaket töreni sonrasında söz almak isteyen misafirler; duygu, düşünce ve temennileri Sayın Şahin’e ilettiler.

Toplantısı bitmesine rağmen fotoğraf çektirme isteklerini kıramayan Vasip Şahin, misafirlerle tek tek fotoğraf çektirdi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber