Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 21 Ekim 2014 - 18:58 Yorum: 0

Bir Avrupa üniversitesi görüntüsü alıyorum

"Bülent Ecevit Üniversitesinin her gün geliştiğini ve yenilenmesinin yanı sıra inşaat faaliyetlerini görüyorum. Bir Avrupa üniversitesi görüntüsü alıyorum. Çok sevindirici bir şey, öğrencilerin huzur içerisinde dolaştığı ve eğitime yöneldiğini görmek Türk

Bir Avrupa üniversitesi görüntüsü alıyorum

ZONGULDAK (AA) - ÖSYM Başkanı Ali Demir, "Bülent Ecevit Üniversitesinin (BEÜ) her gün geliştiğini ve yenilenmesinin yanı sıra inşaat faaliyetlerini görüyorum. Bir Avrupa üniversitesi görüntüsü alıyorum. Çok sevindirici bir şey, öğrencilerin huzur içerisinde dolaştığı ve eğitime yöneldiğini görmek Türkiye için memnuniyet kaynağı" dedi.

Demir, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay ile BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer'i ziyaret etti.

Ziyareti, üniversitedeki son gelişmeleri ve ÖSYM'nin Zonguldak'taki faaliyetlerini değerlendirmek amacıyla gerçekleştirdiklerini ifade eden Demir, şöyle konuştu:

"Üniversitenin sorunlarını ve taleplerini dinledik. Rektörümüzle üniversitenin çeşitli birimlerini ziyaret edeceğiz. Yaklaşık bir yıl önce buraya gelmiştim. BEÜ'nün her gün geliştiğini ve yenilenmesinin yanı sıra inşaat faaliyetlerini görüyorum. Bir Avrupa üniversitesi görüntüsü alıyorum. Çok sevindirici bir şey, öğrencilerin huzur içerisinde dolaştığı ve eğitime yöneldiğini görmek Türkiye için memnuniyet kaynağı. Bu hizmetler mutlaka devam edecektir. Rektör Prof. Dr. Özer'in sağlık kampüsünü gezelim teklifini duyunca, merkez kampüsün köşesindeki binaya gideceğimizi düşünmüştüm. İlk defa sağlık kampüsüne geldim. Gerçekten muhteşem bir hastane. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

Prof. Dr. Günay da BEÜ'de öğretim üyeliği görevi yürüttüğünü anımsatarak, "YÖK üyesi ve eski BEÜ üyesi olarak üniversitenin gelişmelerini büyük bir gıptayla izliyoruz. BEÜ, son derece başarılı ve gayet sağlıklı bir büyüme ve  gelişme izliyor. Üniversite, Ankara'da ve YÖK'te çok iyi bir yere geldi. Ülkemizin, Batı Karadeniz'de parlayan bir güneş gibi geleceğe doğru ilerlemektedir. 2005'de üniversitenin hastanesinde yattım. O zamandan bu zamana hastane kampüsü iki katına çıkmış. Gezimiz sırasında yoğun bakımı ziyaret ettik.  Dünyada ve Amerika'da ne varsa öyle bir yoğun bakım ünitesi yapılmış" diye konuştu. 

ÖSYM Başkanı Demir, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Günay ve Rektör Prof. Dr. Özer, üniversite hastanesinde yatan AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'ın babası Cemil Ulupınar'ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber