Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 16 Ağustos 2016 - 11:48 Yorum: 0

Bir ayda 3 bin metre boru döşendi

Doğanşehir ilçesinde yapımına bir ay önce başlanan alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, yaklaşık...

Bir ayda 3 bin metre boru döşendi

Doğanşehir ilçesinde yapımına bir ay önce başlanan alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, yaklaşık bir ayda 3 bin 500 metre su ve kanalizasyon borusu döşendiğini belirtti.

Doğanşehir ilçesine, 90 bin metre kanalizasyon ve 70 bin metre içme suyu olmak üzere toplam 160 km boru döşenecek. Yapımına yaklaşık bir ay önce başlanan proje, 14 milyon 780 bin TL'ye ihale edildi. Şirket yetkililerinden bilgiler alan Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, alt yapı çalışmalarının 18 ay içinde bitileceğini kaydetti. Küçük, "Projenin ihalesi 14 Nisan'da yapıldı. Doğanşehir'in alt yapısı çok eski, kanalizasyon 50 yıllık. Yetkililerden aldığımız bilgiye göre, bir aylık süre zarfında 3 bin 500 metre su ve kanalizasyon borusu döşendi. Çalışmaları yerinde gördük ve sürekli takip ediyoruz. Doğanşehir, tarihinin en güzel yatırımından sonra yüz yıllık ihtiyacını karşılamış olacak. Doğanşehir için projelerimiz her zaman devam edecek" diye konuştu.

Bir ayda 3 bin metre boru döşendi

Bir ayda 3 bin metre boru döşendi

Bir ayda 3 bin metre boru döşendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber