Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Ocak 2017 - 12:28 Yorum: 0

Bir berede sen ör

Vali Seyfettin Azizoğlu'nun eşi Nilgün Azizoğlu, öncülüğünde başlatılan "Bir Berede Sen Ör" kampanyası çerçevesinde Erzurum İl merkezi ve tüm ilçelerinde...

Bir berede sen ör

Vali Seyfettin Azizoğlu'nun eşi Nilgün Azizoğlu, öncülüğünde başlatılan "Bir Berede Sen Ör" kampanyası çerçevesinde Erzurum İl merkezi ve tüm ilçelerinde örülen atkı ve bereler yapılan geniş katılımlı etkinlikle öğrencilere dağıtıldı.

Erzurumlu hanımların yoğun ilgi gösterdiği kampanya çerçevesinde, hanımlar tarafından dokunan atkı ve berelerin karne öncesi dağıtımına başlanıldı. 50. Yıl Ortaokulu'nda start alan dağıtımda 400 adet atkı ve bere öğrencilere hediye edildi.

50. Yıl Ortaokulu'nda bere, atkı ve okuma kitabı dağıtımına Nilgün Azizoğlu, Yakutiye Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı'nın eşi Kafiye Helvacı, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik'in eşi Nadire Çelik ve kampanyaya katkı sağlayan diğer hanımlar katıldı. Sınıfları dolaşarak çocuklara berelerini veren Azizoğlu, onlarla sohbet etti.

Kampanyaya destek verenlere teşekkür eden Azizoğlu, "Daha önceden başlattığımız bu kampanyamızın devamı olarak şimdide öğrencilerimize dağıtmaya başlattık. Bu dağıtımları il genelinde gerçekleştireceğiz. Bu tür sosyal sorumluluk faaliyetlerine bundan böyle de Erzurumlu hanımlarla beraber katkı sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Bir berede sen ör

Bir berede sen ör

Bir berede sen ör

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber