Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Aralık 2014 - 09:53 Yorum: 0

"Bir çocuk gülsün, bin çiçek açsın" projesi

Karşıyaka Belediyesi, lösemi tedavisi gören çocukları bir araya getirdi

'Bir çocuk gülsün, bin çiçek açsın' projesi

İZMİR (AA) - Lösemi tedavisi gören çocuklara moral vermek için LÖSEV ile "Bir çocuk gülsün, bin çiçek açsın" projesini başlatan Karşıyaka Belediyesi, çocukları Tay Park'ta bir araya getirdi. 

Belediye'den yapılan açıklamaya göre Tay Park'a getirilen 20 lösemili çocuk, burada eğlenceli etkinliklere katıldı, hayvanlarla iç içe bir gün geçirdi. Oyunlar oynayan ve hayvanları seven çocuklar, gönüllerince eğlendi. 

Tay Park’ta bulunan evcil ve sürüngen hayvanlara da ilgi gösteren çocuklar, ata binmenin keyfini yaşadı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, proje ile çocukların yüzünü biraz daha güldürmek istediklerini belirterek, "LÖSEV ile başlayan projemizi, diğer sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla daha da büyüteceğiz. Yetiştirme yurtlarında kalan çocuklarımızı da ilerleyen süreçte projemize dahil edeceğiz" ifadesini kullandı. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber