Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2016 - 16:28 Yorum: 0

Bir dere temizliği de Yunusemre’de

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesinin Spil Mahallesinde bulunan derede temizlik çalışması...

Bir dere temizliği de Yunusemre’de

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesinin Spil Mahallesinde bulunan derede temizlik çalışması yaparak dere taşkınlarının önüne geçiyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelindeki derelerde ıslah, temizlik ve korkuluk çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürerek, Manisa'yı daha temiz, sağlıklı ve güvenli bir şehir haline getirmeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Yunusemre ilçesine bağlı Spil Mahallesinde bulunan derede bin metrelik temizlik işlemi yürüterek, yağışlı havalarda oluşabilecek su taşkınlarının önüne geçecek. Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte derede biriken evsel atıklar ve bitkilerden temizlenecek olan dere, mahalle sakinleri için tehdit oluşturmaktan çıkacak. MASKİ tarafından derede yapılan temizlik çalışmasıyla aynı zamanda, kirlilikten kaynaklı haşerat ve kötü kokunun da önüne geçilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber