Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 18 Mart 2015 - 11:38 Yorum: 0

"Bir Destandır Çanakkale" konferansı verildi

Yazar Vehbi Vakkasoğlu, okuyucularıyla buluştu

'Bir Destandır Çanakkale' konferansı verildi

MALATYA (AA) - Yazar Vehbi Vakkasoğlu, Malatyalı okuyucularıyla buluşarak, "Bir Destandır Çanakkale" konulu konferans verdi. 

Yeşilyurt Kaymakamlığı ve Yeşilyurt Belediyesi'nin yürüttüğü "Yeşilyurt Kitap Yurdu" Projesi kapsamında, yazar Vakkasoğlu  Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'nde okuyucularıyla biraraya geldi.

"Bir Destandır Çanakkale" konulu konferans veren Vakkasoğlu, Çanakkale Deniz Zaferi'nin zor şartlarda ve teknoloji bakımdan da büyük imkansızlıklarla kazanıldığını anlattı. 

Nusret mayın gemisinin döşediği el yapımı Osmanlı deniz mayınlarının, savaşın seyrini değiştirdiğini ve  zaferi getirdiğini ifade eden Vakkasoğlu, okuyucularına Çanakkale Deniz Zaferi'yle ilgili bilgiler aktardı. 

 Konferansa Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, başkan yardımcıları, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 Konferans kapsamında, ayrıca Kongre ve Kültür Merkezi'nde Çanakkale Şavaşı Fotoğrafları sergisi açıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber