Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 28 Mart 2015 - 19:53 Yorum: 0

Bir dilek tuttu, "Vali Amca"sı gerçekleştirdi

"Benim Bir Dileğim Var Projesi" kapsamında lösemi hastası bir çocuğun evine giden Vali Tuna ve eşi, onun daha önceden istediği hediyeler olan Eskişehirsporlu futbolcuların imzaladığı forma, futbol topu ve oyun konsolunu armağan etti

Bir dilek tuttu, 'Vali Amca'sı gerçekleştirdi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valiliği ile Anadolu Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen "Benim Bir Dileğim Var" adlı proje kapsamında lösemi hastası Ahmet Emir Çıngıt (8), hayal ettiği hediyelere kavuştu.

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve eşi Pervin Tuna, proje çerçevesinde Kırmızıtoprak Mahallesi Balıkçı Sokağı'nda ailesiyle yaşayan Çıngıt'ı evinde ziyaret etti.

Vali Tuna, burada yaptığı konuşmada, lösemi hastası çocuklara moral vermek için ziyaretlerde bulunduklarını belirterek, onlar ve ailelerinin maddiyattan ziyade manevi desteğe ihtiyaç duyduğunu anlattı.

Sosyal ihtiyaçların giderilmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Tuna, şöyle konuştu:

"Bu noktada vatandaşlara çağrımız; önce kendi yakınlarından, komşularından başlayıp her kesimden insanları mutlaka ziyaret etmeleri, hal hatır sormaları ve onlara zaman ayırmalarıdır. Bu, çok önemli bir hediye olacaktır. Çocuklara yönelik bu tür ziyaretlerin yapılması gerekiyor. Bu, önceden beri arkadaşlarımızla düşündüğümüz bir şeydi. Birbirine karşı duyarlı olan, hassas olan, sorunlarını ve dertlerini paylaşan toplum, mutlu ve huzurlu toplum olur. Buna mutlaka birileri önderlik etmeli."

Daha sonra Tuna ve eşi, Çıngıt'a üzerinde Eskişehirsporlu futbolcularının imzası bulunan forma, futbol topu ve oyun konsolu hediye etti.

Hayallerindeki hediyelere kavuşan çocuk ise Tuna ile eşine teşekkür ederek, "Büyüyünce futbolcu olmak istiyorum. Onun için de top ve forma istemiştim. Hayallerimin hepsine şu an kavuştum" ifadesini kullandı.

ETİKETLER: Eskişehir , lösemi
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber